BIST 9.091
DOLAR 32,38
EURO 35,02
ALTIN 2.325,50
HABER /  GÜNCEL

Manchester United Fenerbahçe maçını şifresiz veren kanallar

Manchester United - Fenerbahçe maçını saat 22.05'te şifresiz veren kanallar listesinde idman tv ve az tv bulunmuyor. Fenerbahçe maçını şifresiz canlı yayınla izleyeceğiniz kanallar.

Abone ol

Manchester United - Fenerbahçe UEFA Avrupa Liginde karşı karşıya geliyor. Fenerbahçe Machester United maçını şifresiz olan canlı yayınla internetspor.com ve avrupa kanallarından izleme imkanınız var. Manchester United - Fenerbahçe maçını şifresiz veren kanallar listesi ve frekanslarını internethaber.com sitesi sizin için hazırladı. 

Azerbaycan kanalı idman tv ya da az tv üzerinden Fenerbahçe Manchester united maçını canlı ve şifresiz izleme imkanı yok. İdman TV Fenerbahçe maçı yerine Karabağ maçını veriyor. Tivibu sport tarafından şifreli yayınlanacak Manchester United Fenerbahçe maçını şifresiz olarak avrupa kanallarından izleyebilirsiniz. 

MANCHESTER UNITED FENERBAHÇE MAÇI ŞİFRESİZ CANLI VEREN KANALLAR VE FREKANSLARI

Manchester United - Fenerbahçe maçını şifresiz veren kanallar listesinde beinsport , BT Sport 2 ve Fox Sport 1 kanalları bulunuyor. Fenerbahçe maçını bu kanalların frekanslarını ayarlayarak canlı yayında şifresiz izleyebilirsiniz. Sizler için Manchester United - Fenerbahçe maçını canlı ve şifresiz izleyebileceğiniz kanalları ve frekans bilgilerini hazırladık.

beIN SPORT FREKANS

Fenerbahçe Manchester maçını şifresiz canlı veren beIN Sports Connetct EPANA frekans bilgileri şöyle;

BT SPORT 2 FREKANS
Fenerbahçe Manchester United maçını şifresiz canlı yayınla veren bir diğer kanal da BT Sport 2. Maçı BT sport 2 üzerinden izlemek için frekans bilgileri şöyle;

FOX SPORTS 1 FREKANS
Fox Sports 1 kanalı da Fenerbahçe Manchester United maçını şifresiz olarak canlı yayınla ekrana getiriyor. Fox Sports 1 kanalının şifresiz uydu frekansları şöyle;

manchester united fenerbahçe maçı şifresiz fox sports 1 frekansı

MANCHESTER UNITED FENERBAHÇE MAÇI

Manchester United - Fenerbahçe karşılaşması Old Trafford stadında oynanacak. Manchester United - Fenerbahçe maçı saat 22.05'te canlı olarak Tivbu Spor 2 kanalından yayınlanacak. Tivibu maçı şifreli olarak verecek üyeliği olmayanların maçı izlemek için şifresiz yayın yapan avrupa kanallarına yönelmesi gerekecek.

FENERBAHÇE GRUBUNDA LİDER

Spor Toto Süper Lig'de kötü bir dönem geçiren ve geçen hafta sahasında Aytemiz Alanyaspor'la berabere kalan Fenerbahçe, Avrupa'da ise grubunda lider durumda bulunuyor.

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Fransa 1. Lig ekibi Monaco'ya elendikten sonra, play-off turunda İsviçre'nin Grasshoppers takımını eleyerek UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kalan sarı-lacivertliler, ilk 2 maçta 4 puan topladı.

Ukrayna'da Zorya deplasmanından 1-1'lik sonuçla dönen sarı-lacivertliler, Hollanda ekibi Feyenoord'u sahasında 1-0'la geçmeye başardı ve 4 puanla grubun zirvesine yerleşti. Fenerbahçe, İngiltere deplasmanından puan veya puanlarla dönerek namağlup şekilde yoluna devam etmek için mücadele edecek.

MANCHESTER UNİTED DA KENDİ LİGİNDE SIKINTILI

Teknik direktör Jose Mourinho yönetimindeki Manchester United da kendi liginde sıkıntılı bir dönem geçiriyor. Premier Lig'de 2 maçtır kazanamayan ve 7. sırada bulunan İngiliz ekibi, UEFA Avrupa Ligi'ne de istediği gibi başlayamadı. İlk hafta deplasmanda Feyenoord'a 1-0 kaybeden Manchester United, sahasında Zorya karşısında zorlansa da rakibini 1-0 mağlup etmeyi başardı.

Zlatan Ibrahimovic, Paul Pogba, Wayne Rooney başta olmak üzere birçok yıldız futbolcuyu kadrosunda bulunduran Manchester ekibi, grupta 3 puanla Feyenoord'un ardından üçüncü durumda bulunuyor. Premier Lig'de son olarak Liverpool'la karşılaşan ve Fenerbahçe'yle oynadıktan sonra 23 Ekim Pazar günü zorlu Chelsea deplasmanına gidecek Manchester United'ın teknik direktörü Mourinho'nun, sarı-lacivertliler karşısında takımını rotasyon yaparak sahaya sürmesi bekleniyor. Grubun diğer maçında ise aynı saatte 3 puanlı Feyenoord, 1 puanı bulunan Zorya'yı sahasında ağırlayacak.

MOURİNHO NE SÖYLEDİ?

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United'ın teknik direktörü Jose Mourinho, Fenerbahçe karşısında güçlü ve iyi bir oyun ortaya koyamamaları halinde şanslarının olmayacağını söyledi. Portekizli teknik adam, Fenerbahçe ile yapacakları maç öncesinde kulübün tesislerinde basın toplantısı düzenledi. 

TÜRKİYE LİGİ İYİYE GİDİYOR
Fenerbahçe
'nin sezon sonunda olması gereken yerde olacağını düşündüğünü belirten Mourinho, "Türkiye ligi sürekli iyiye gidiyor. İstanbul dışındaki bazı takımlar yavaş yavaş başa oynuyorlar. Fenerbahçe'nin teknik direktörüne baktığım zaman tecrübeli bir isim, futbolcularına baktığım zaman kaliteli bir takım görüyorum. Fenerbahçe büyük bir takım ve zorlu bir rakip. Kazanma şansı olan bir takımla karşılaşacağız. Eğer güçlü ve iyi bir oyun ortaya koyamazsak, şansımız olmaz. Şansımızın olması için iyi bir oyun ortaya koymalıyız." diye konuştu.

ZOR BİR HAFTAYDI
Liverpool, Fenerbahçe ve Chelsea ile aynı hafta içinde maç yaptıklarına ve fikstürün zorluğuna dikkati çeken Portekizli teknik adam, "Son 5 maçtır yenilmiyoruz. 3 galibiyet, 2 beraberliğimiz var. Sadece iyi oyuncularımız yok, aynı zamanda hepsi iyi arkadaş. Bizim için zor bir haftaydı. Pazartesi günü Liverpool ile deplasmanda oynadık. Fenerbahçe maçı var, onlar pazar günü sahasında oynadı. Hafta sonunda Chelsea ile karşılaşacağız. Farklı maçlarda farklı taktiklerimiz oluyor." ifadelerini kullandı.

MANCHESTER KADROSUNDA KİMLER OLACAK?
Portekizli teknik adam ligde son üç maça yedek başlayan Rooney ile ilgili bir soruya, "Takımda kimlerin olacağını size söyleyemem. Rooney psikolojik ve fiziksel olarak iyi durumda. Bizimle olacak ama ilk 11'de başlar mı onu bilemiyorum." yanıtını verdi.

Sezon başında transfer edilen ancak sakatlığı nedeniyle düzenli forma giyemeyen Ermeni orta saha oyuncusu Henrih Mhitaryan'ın iyileştiğini ve takımdaki yerini alabileceğini kaydeden Mourinho, İsveçli yıldız İbrahimovic'ile ilgili bir soru üzerine de, "Performansından çok mutluyum. 5-6 yıl sonra aynı takımda çalışmak beni çok mutlu ediyor. Diğer arkadaşlarına yardım ediyor. Takımın ondan yararlanabileceğini düşünüyorum." dedi.

Mourinho, Chelsea'yi çalıştırdığı dönemde bazı futbolcularının dokunulmaz olduğunu söylediğinin hatırlatılması üzerine, "11 yıl önceydi. Açık ara en iyi takımdı diyebilirim. O zaman durum farklıydı. Şu anda dokunulmaz bir futbolcu olduğunu söyleyemem. Bizim için önemli olan taraftara saygı" değerlendirmesinde bulundu.

Basın toplantısına katılan 21 yaşındaki sol bek Luke Shaw da eski takım arkadaşı Robin van Persie ile ilgili bir soruyu, "Çok önemli bir futbolcu. Kalitesinin farkındayız. Onunla sadece 1 yıl birlikte oynayabildim. Sadece o değil, rakibimizde o kalitede olan başka futbolcular da var." şeklinde yanıtladı.

FENERBAHÇE MAÇINA FRANSIZ HAKEM

A Grubu'nda Fenerbahçe'nin deplasmanda İngiliz temsilcisi Manchester United'la yapacağı maçı Fransa Futbol Federasyonundan Benoit Bastien yönetecek. Bastien'in yardımcılarılarını Frederic Haquette ve Hicham Zakrani'nni yapacağı maçın ilave yardımcı hakemlik görevlerini Benoit Millot ile Jerome Miguelgorry üstlenecek. Zorlu maçta dördünü hakem olarak ise Julien Pacelli görev alacak.

Fransız hakem Benoit Bastien, geçen sezon Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'nde sahasında Molde'ye 3-1 kaybettiği maçta düdük çalmıştı.

FENERBAHÇE'DE 2 SAKAT VAR

Fenerbahçe'de sakatlıkları bulunan Salih Uçan ve Ozan Tufan, Manchester United karşısında forma giyemeyecek. Yaklaşık 2 haftadır takımdan ayrı çalışan Jeremain Lens'in durumu ise netleşmedi.

Sarı-lacivertlilerde milli takımlardan sakat dönen genç futbolcular Salih ve Ozan, İngiltere deplasmanında takımlarını yalnız bırakmak zorunda kalacak. Feyenoord karşısında sakatlandıktan sonra iki haftadır tedavisi devam eden Lens ise büyük olasılıkla forma giyemeyecek.

Senegal Milli Takımı'nda sakatlanan ve hafta sonu Aytemiz Alanyaspor karşısında forma giyemeyen Moussa Sow ise takıma döndü. Sow, teknik direktör Dick Advocaat'ın forma vermesi durumunda sahada yer alabilecek.

Fenerbahçe'de sakatlığı bulunan diğer futbolcu Jose Fernandao ise UEFA listesinde yer almadığı için iyileşse bile Manchsester United maçında oynayamayacak. Fernandao gibi Aatif Chahechouhe da UEFA listesinde bulunmuyor.

MANCHESTER UNITED FENERBAHÇE MAÇI MUHTEMEL 11

Fenerbahçe Teknik Direktörü Advocaat'ın Manchester United karşısında şu 11'i sahaya sürmesi bekleniyor:

Volkan Demirel, Gregory van der Wiel, Martin Skrtel, Simon Kjaer, Hasan Ali Kaldırım, Roman Neustaedter, Mehmet Topal, Josef de Souza, Volkan Şen, Alper Potuk, Robin van Persie.

FENERBAHÇE TEKNİK DİREKTÖRÜ NE DEDİ?

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, UEFA Avrupa Ligi'nde Manchester United ile karşılaşacakları Old Trafford Stadı'nda basın toplantısı düzenledi.

Fenerbahçe kafilesini taşıyan uçağın kokpit camına kuş çarpmasının ardından Budapeşte Havalimanı'na zorunlu iniş yapmaları nedeniyle uzun bir gün geçirdiklerini belirten deneyimli teknik adam, "13 saatlik bir yolculukla buraya geldik. Biz genç ve güçlüyüz. Bu anlamda hiçbir bahanemiz yok. Bizim kaybedeceğimiz hiçbir şey yok. Hepimiz rakibimizin kadrosunun ne kadar kaliteli olduğunu biliyoruz. Yarın oynayacağımız maçı iple çekiyorum." diye konuştu.

FARKLI BİR KADROYLA GELECEKLER
Advocaat, "Manchester United ile oynamak için iyi bir zaman mı?" sorusuna, "Belki herkes son maçlarıyla ilgili negatif konuşuyor. Bence harika bir maçtı. Üst seviyede mücadele vardı. İzleyenler için belki böyle değildi ama teknik direktör gözüyle baktığınızda taktik mücadelesi çok üst düzeyde bir maçtı." yanıtını verdi.

Manchester United'ın Fenerbahçe'ye karşı farklı bir kadroyla sahada olacağını ileri süren Hollandalı çalıştırıcı, son iki maçta berabere kaldıklarını, Manchester United'a karşı iyi bir sonuç almaları gerektiğini kaydetti. Manchester ekibinin kaliteli bir kadrosu ve teknik direktörünün olduğunu dile getiren Advocaat, "Her bireysel yetenekten tam anlamıyla yararlanabilmesi için zaman gerekiyor. Mourinho gittiği her kulüpte kupa kazanmış bir teknik direktör." değerlendirmesini yaptı.

VAN PERSIE : İYİYİZ

Hollandalı futbolcu Robin van Persie, 3 yıl sahaya çıktığı Old Trafford Stadı'nda düzenlenen basın toplantısında neşeli hareketleriyle dikkati çekti. Basın toplantısında gazetecilerle birlikte teknik direktör Advocaat'ı dinleyen Robin van Persie'ye sorusu olup olmadığının sorulması üzerine Hollandalı futbolcu, "Yarın oynayacak mıyım?" şeklinde esprili bir yanıt verdi.

FENERBAHÇE UÇAĞININ ACİL İNİŞİ

Deneyimli futbolcu, uçak yolculuğunun nasıl geçtiğiyle ilgili soru üzerine, "Aslında tercümanımız Deniz söyleyene kadar neler olduğunun farkında değildim, dizi izliyordum. Ben dizi izlemeye devam ederken uçak inişe geçmişti, o sırada öğrendim neler olduğunu. Sabah saat 08.00'den bu yana yoldayız ama iyiyiz." ifadelerini kullandı.

3 YIL MANCHESTER'DA OYNADIM
Robin van Persie, İngiltere kariyeriyle ilgili bir soru üzerine, "8 yıl Arsenal'de, 3 yıl Manchester United'da oynadım. Çocuklarım burada doğdu. Hala onlarla İngilizce konuşuyoruz. Buraya geldiğimde 20 yaşındaydım, gençtim. Burada olgunlaştım. Burada geçirdiğim zamandan dolayı gurur duyuyorum. İngilizlerin yaşam anlayışını çok seviyorum." yanıtını verdi.

Manchester United maçında neler hissedeceğiyle ilgili soruya 33 yaşındaki futbolcu, şöyle cevap verdi:

"Aslında iyi bir dengeyi bulmam gerekiyor. Buraya gelmiş olmanın tadını çıkarırken bir yandan da işimi yapmak mecburiyetindeyim. Her zaman Fenerbahçe için her şeyimi vermeye çalışıyorum. Gazeteleri, sosyal medyayı çok fazla takip etmiyorum. Bunlara takılırsanız ileriye gidemezsiniz. Ben ne istediğimi ve buna nasıl ulaşacağımı biliyorum. Her maç harika oynayamam belki ama en iyisini yapmaya çalışıyorum. Hayata ve futbola bakış açım bu. İstediklerimi sahaya yansıtmaya çalışacağım."

STADIN DOLMASINI İSTİYORUZ

Robin van Persie, Fenerbahçe'nin iyi bir kadroya sahip olduğunu ve çok iyi bir gelişme kaydettiğini söyledi. Şanssızlıktan yakınan Hollandalı futbolcu, "Örneğin son maçta 90 dakikada kalenize tek şut geliyor ve gol oluyor berabere kalıyorsunuz. Ben geçen yıl da buradaydım, birçok seviyede gelişmeler görüyorum. Yeni bir teknik direktör geldiğinde biraz zamana ihtiyacınız olur. Fenerbahçe olarak bir şey yapacaksak birlikte yapacağımızı anlamak önemli. Biz futbolcular için dolu statta oynamak çok daha güzel bir durum ortaya çıkarıyor. Maçlarımızı bugünlerde 15 bin taraftara oynadığımız oluyor. Biz her zaman dolu stada oynamak istiyoruz. Onlara ihtiyacımız var." diye konuştu.

Deneyimli futbolcu, Alex Ferguson'un emekli olmaması halinde kariyerinin İngiltere'de devam edip etmeyeceği hakkında ne düşündüğünün sorulması üzerine, "Bunu hiçbir zaman bilemeyeceğiz. Hala Manchester United'ın oyuncusu da olabilirdim, ayrılmış da olabilirdim. Buraya geldiğimde Ferguson'un birkaç yıl daha görevde kalacağı fikri vardı kafalarda. Durum nasılsa ona ayak uydurmak zorundayız, ben de bunu yaptım." değerlendirmesinde bulundu.