BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,92
ALTIN 2.432,29

Maddi hırslarımız güçleniyor

Terazi burcundaki Mars ve Koç burcundaki Uranüs arasında etkinleşecek karşıt açı zaman zaman gerilim ve huzursuzluk verebilir.

Bugün 1 Aralık Cuma... Venüs günündeyiz...

Boğa burcunda ilerleyen Ay ile daha fazla güven, istikrar ararken, dünyasal değerler ve parasal kazançlara odaklanabiliriz.

Çalışmalarımız karşılığı gelen paralar, kişisel yeteneklerimiz, değerlerimiz, mal varlıklarımız ve bunların başkalarıyla paylaştığımız bölümlerinde hırslı ve tutkulu olmamız mümkün.

Akşam saatlerinde etkinleşecek Ay Jüpiter karşıt açısı abartılı tavırlara neden olabilir. İlişkilerde bedensel hazlar, cinsellik, dünyasal zevkler, yeme, içme önümüzdeki iki gün önceliklerimiz arasında yer alabilir.

Bugün Terazi burcundaki Mars ve Koç burcundaki Uranüs arasında etkinleşecek karşıt açı zaman zaman gerilim ve huzursuzluk verebilir. Baş ve eklem ağrıları, migren, tansiyon gibi kronik sorunlara, hız ve dikkatsizlik sonucu oluşabilecek kazalara  karşı temkinli olmalıyız.

İlişkilerden sorumlu gezegenimiz Venüs bugün Yay burcuna geçecek. Venüs 25 Aralık’a kadar Yay burcunda ilerlerken, aşk, sevgi, ilişkiler alanında daha özgür ve maceracı olabiliriz. Yabancı kültürlere, değişik inanç ve felsefelere, spor, gezi ve seyahatlere ilgimiz artabilir.