BIST 9.088
DOLAR 32,37
EURO 34,95
ALTIN 2.325,64

Maddi güvenliği önemsiyoruz

Boğa burcundaki Ay önümüzdeki iki gün para, mal, kişisel kazançlar, güvenlik, keyif, konfor, toprak ve doğaya ait kavramları daha fazla ön çıkarabilir.

Bugün 16 Temmuz Pazartesi... Ay günündeyiz...

Koç burcundaki Ay Yengeç burcundaki Mars ile dik açı yaptıktan sonra sabah 05:20’de  Uranüs ile kavuşacak ve ardından boşluğa girecek.

Sabah saatlerinde gergin açılar nedeniyle huzursuzluk artabilir. İlişkilerde çatışmalar, kaza ve sakarlıklar meydana gelebilir. Uyku sorunlarıyla birlikte, migren ve baş ağrıları gibi kronik sorunlar yoğunlaşabilir. Sabah saatlerinde daha sakin ve dengeli olmaya çalışmalıyız.

Ay 08:05’de Boğa burcuna geçecek. İlerleyen saatlerde değişen enerji dinamikleri dingin ve güvenli hale gelebilir.

Boğa burcundaki Ay önümüzdeki iki gün para, mal, kişisel kazançlar, güvenlik, keyif, konfor, toprak ve doğaya ait kavramları daha fazla ön çıkarabilir. Maddi manevi güvenlik ve istikrar arayışımız artacağından yavaş ve temkinli hareket edebiliriz. Değişikliklere uyum göstermekte zorlanabiliriz. Sanat, hobiler, zevk aldığımız kavramlar ve toprakla uğraşmak mutluluk verebilir.

Bugün İkizler burcundaki Venüs, Balık burcundaki Neptün ile dik açı yapacak. İlişkilerde idealist ve hayalperest beklentiler artabilir. Bunda aşırıya kaçarsak hayal kırıklıkları da yaşanabilir. Bu enerjiyi yaratıcı çalışmalara ve sanata yönlendirmek faydalı olacaktır.