BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,13
ALTIN 2.307,30
HABER /  MEDYA

Levent Gültekin İnternethaber'den neden ayrıldı?

Levent Gültekin internethaber.com'dan ayrıldı. Levent Gültekin hükümet - cemaat savaşını 5 yıl önceden yazmıştı. Peki Levent Gültekin niye 'allahaısmarladık' deyip gitti.

Abone ol

İNTERNETHABER.COM yazarı Levent Gültekin bugün köşesinden 'Allahaısmarladık' diyerek veda etti. İnternethaber'in her yazısı kamuoyunda fikir tartışmaları başlatan yazarı Levent Gültekin neden veda etti?

Önce Levent Gültekin'in son köşe yazısındaki vedaya ilişkin notları aktaralım;
"Yazarlığa, yaklaşık 5 yıl önce Gazeteciler.com’da başladım. Yazılarım bir süre sonra İnternethaber’de de yayınlanmaya başlandı. Grubun imtiyaz sahibi Hadi Özışık, tek başına ortaya büyük bir yayın grubu çıkarmıştı. Tebrike şayan bir hikayesi var. Ben de bu hikayede kendimce bir rol aldım. Hadi Özışık yıllardır onca tehdit, onca baskıya rağmen tek bir taviz vermeden hem beni hem de sitenin bağımsızlığını ve tarafsızlığını sonuna kadar savundu. Bu sayede özgürce yazdım. Lafımı esirgemedim."

PEKİ İNTERNETHABER.COM'DAN NEDEN AYRILDIM?
Levent Gültekin bu sözlerle başladığı 'veda' yazısında herkesin merak ettiği "peki neden internethaber.com'dan ayrıldığı' sorusuna da şöyle yanıt veriyor;

-"Lafı fazla uzatmamayım. Veda zamanı geldi. Yazdığım süre zarfında, bana bu alanı açan, sonuna kadar arkamda duran, sitenin sahibi Hadi Özışık’a çok teşekkür ediyorum. İnternethaber’in yayın yönetmeni değerli gazeteci Hacer Alkan’a, sitenin editörlerinden Bülent’e ve İdris’e de ayrı ayrı teşekkür ediyorum. “Peki her şey bu kadar güzelse niye ayrıldın? Derdin neydi?” diye sorduğunuzu duyar gibiyim. Hayat bu. Hiçbirimiz hiçbir mevkide sonsuza dek duramıyoruz. Ayrılmamız, ara vermemiz kaçınılmaz hale geliyor. Allahaısmarladık. Haydi, kalın sağlıcakla kalın!' (LEVENT GÜLTEKİN'İN 'ALLAHAISMARLADIK' YAZISININ TAMAMI İÇİN TIKLAYIN)

HADİ ÖZIŞIK : LEVENT GÜLTEKİN NEDEN AYRILDI?
Levent Gültekin'in vedasının yanı başında İnternethaber İmtiyaz Sahibi Hadi Özışık da herkesin merak ettiği konu hakkında yazdı. Levent Gültekin İnternethaber.com'dan neden ayrıldı? İşte Hadi Özışık 'ın anlattıkları;

-"Levent'in tek sermayesi kalemiydi. Özgürce yazmaktı tek derdi, şaklabanlıklara, yalakalara, asalaklara boyun eğmediği için dışlandı, horlandı, çirkin iftiralara maruz kaldı. Özgürlüğünü elinden almak isteyen ne kadar soysuz varsa, uğraştı durdu. Son dakikaya kadar, direndim, direndik. Ama Levent dayanamadı, yazılanlar, çizilenler, atılan iftiralar canını çok acıttı. Yazma hevesi kırıldı, benim de ufak çaplı uyarılarım onu bizden koparmaya yetti. (...) Kahramanlık edalarıyla çekip gitmedi. Adam gibi gitti. Helalleştik... Yeniden buluşmak üzere ayrıldık. Güle güle kardeşim..."

HADİ ÖZIŞIK'IN LEVENT GÜLTEKİN YAZISINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN