BIST 9.070
DOLAR 32,38
EURO 34,97
ALTIN 2.326,31
HABER /  MEDYA

Kurtlar Vadisi'ne bomba transfer! Polat'ı sollayacak

Kurtlar Vadisi yeni sezon yeni bölüm için geri sayım başladı. Henüz hangi kanalda yayınlanacağı belli olmayan diziye bomba bir transfer yapıldı. Berk Hakman artık Kurtlar Vadisi Pusu'da Polat'ın can düşmanı olacak.

Abone ol

Kurtlar Vadisi yeni sezon ne zaman başlayacak sorusu akıllarda. Bu konuda henüz net bir bilgi yok ama oyuncular yeni sezon için kamera arkasına geçmeye hazırlaıyor.

Hangi kanalda yayınlanacağı belirsizliğini koruyan Kurtlar Vadisi Pusu'da yeni sezonda Berk Hakman, Polat Alemdar'ın en büyük düşmanı olacak.

Henüz hangi kanalda yayınlanacağı belli olmayan Kurtlar Vadisi Pusu'da yeni sezonda rol alacak oyuncular da netleşmeye başladı.


KAÇAK'IN ERTAN'I VADİ'DE

Bir dönem ATV ekranlarında yayınlanan başrollerinde Gürkan Uygun'un rol aldığı 'Kaçak' dizisinde Ertan karakterine hayat veren Berk Hakman, yeni sezonda Polat Alemdar'ın en büyük düşmanı olacak.

BERK HAKMAN KİMDİR?

Kökleri Saraybosna'ya dayanan bir ailenin ikinci çocuğu olarak Ankara'da dünyaya gelmiştir. Akdeniz Üniversitesi Turizm İşletmeciliği bölümüne bir süre devam etmiştir. Bu dönemde, okulun tiyatro kulübünün yanı sıra, yine Antalya'daki Tiyatro Atölyesi'ne girmiştir. Oyunculuk yapmaya karar vererek İstanbul'a yerleşmiştir. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı mezunudur.

Kırık Kanatlar, Seher Vakti, Felek Ne Demek?, Hatırla Sevgili, Es-Es, Mazi Kalbimde Yaradır, Suskunlar ve Kaçak dizilerinde oynamıştır. 11 ödüllü Tepenin Ardı filminde başrol oynamıştır.

Babası, Erkin Koray'ın Yeraltı Dörtlüsü grubu elemanlarından Ataman Hakman'dır. Kendisi de bas, klavye, piyano, gitar, bateri ve trompet çalmaktadır.