BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,99
ALTIN 2.335,50
HABER /  GÜNCEL

Kurtlar Vadisi Pusu yeni kanalı belli oldu işte yayın tarihi!

Kurtlar Vadisi Pusu'nun yeni kanalı belli oldu. Kurtlar Vadisi Pusu bölümleri bakın ne zaman hangi kanalda olacak! Kurtlar Vadisi Pusu ile ilgili gelişmeler internethaber.com'da.

Abone ol

Kurtlar Vadisi Pusu hayranlarını sevindirecek son haber geldi. Kurtlar Vadisi Pusu'nun bölümleri ve yayınlanacağı tarih belli oldu. Kurtlar Vadisi Pusu'nun bugüne kadar yayınlanmış tüm bölümleri 10 Ekim'den itibaren hafta içi her akşam 20.00'de 360 TV'de yayınlanacak.

KURTLAR VADİSİ PUSU YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Kurtlar Vadisi Pusu...13 yıldır zirveyi kimseye bırakmayan ve başrollerinde, Necati Şaşmaz, defne samyeli, Cahit Kayaoğlu, Erhan Ufak gibi usta oyuncuların yer aldığı dizi, yeni bölümleriyle Ekim ayında izleyicisi ile buluşacak.



KURTLAR VADİSİ PUSU DİZİ KONUSU

Kurtlar Vadisi Pusu işadamı Çağrı Toros'a yapılan suikastla başlıyor. Olayı bir terör örgütü üstlenmiş ve eylemin tetikçileri yakalanmıştır. Ancak Polat Alemdar, suikastın arkasında açıklananlardan başka nedenler ve güçler olduğuna inanmaktadır. Öncekiler gibi bu davanın da gerçek failler bulunmadan kapanmamasını ister. Artık faili meçhuller, sebep ve sonuçlarıyla, çağın en önemli silahı olan para üzerinden takip edilecektir.

Adım adım delillere ulaşmaya başlayan Polat, Toros Ailesiiyle doğrudan temas kurmaya çalışır. Benzer eylemlerde uygulanan stratejilerin tekrarlanacağı beklenirken, kötü bir sürprizle karşılaşılır.



KURTLAR VADİSİ PUSU OYUNCULARI VE YAPIMCISI

Oyuncular : Necati Şaşmaz (Polat Alemdar), Cahit Kayaoğlu (Cahit), Erhan Ufak (Güllü), Defne Samyeli (Zeynep), Ertan Saban (Gölge), Gaye Gürsel (Safiye), Görkem Sevindik (Pusat), Levent Can (Fehmi), Yılmaz Meydaneri (Hakkı), İbrahim Gündoğan (Mete), Orhan Edip Ertürk (Tilki Andrei) Selahattin Bel (Raskoln), Ertuğrul Şakar (Yasin Komutan), Levent Sülün (John Smith), Doğuhan Güney (Yusuf Kuzuzade),
Batuhan Güney (Kenan Kuzuzade), İsmail Aydın (Süha), Vural Yayan (Hoca), Selahattin Töz (Sadık Britani), Özgür Teke (Ozi), Doğa Sakarya (Elif), Aziz Kibartaş (Algis), Adnan Erdoğan (Hüsnü Yalınkılıç), Luran Ahmeti (Ariel)

Yapımcı : Pana Film Konsept : Necati Şaşmaz

Yönetmen : Doğan Ümit Karaca İkinci Yönetmen : Selahattin Sancaklı

Senaryo : Murat Koca, Cahit Kayaoğlu, Selma Hacıosmanoğlu, Ayşegül Hacıosmanoğlu

Senaryo Danışmanı: Öktem Başol