BIST 9.080
DOLAR 32,33
EURO 35,10
ALTIN 2.305,44

Küçük bir mola...

Haftanın üç günü yazı yazıyorum. Ancak bazen elde olmayan sebeplerden dolayı yazı gününü es geçmem gerekiyor

Haftanın üç günü yazı yazıyorum. Ancak bazen elde olmayan sebeplerden dolayı yazı gününü es geçmem gerekiyor.

İki gündür diş sıkıntısı çekiyorum.

Sapasağlam görünürken aniden başlayan çıldırtıcı bir sızı. Halimi merak ediyorsanız söyleyeyim. İlaç takviyesine rağmen geçmeyen bir ağrı ve yüzün sağ tarafında oluşan abartılı bir şişkinlik. Konuşmakta ve görmekte zorluk çekiyorum desem abartmış olmam.

Aslında niyetim, teslim olan PKK'lı teröristlerle, İstanbul'un fethine kara çalmaya çalışan hainlere yönelik yazı yazmaktı bugün.

Ama ne yaptıysam toparlayamadım kendimi...

Bu nedenle sizden bir günlük izin rica ediyorum. Cuma günü bana uğrarsanız, oluşan boşluğu telafi ettiğimi görecekseniz.

Bu arada...

Günü hepten boş geçirmeyelim...

Ankara'dan yazan öğrenci okurum çok önemli bir meseleye değinmiş. Paralel Yapı'nın yurtlarında kalmak zorunda kalan öğrencilerin durumunu anlatan bir mesaj göndermiş.

"İstemediği halde paralel cemaat evlerinde kalmak zorunda olan öğrenciler için çözüm üretilmeli..." diyor ve ekliyor:

"Devletin KYK yurduna yapılan başvurularda adaletli ve dikkatli davranılmıyor. Bu yurtların 8 kişiyi küçücük odalara sığdırmaya çalıştığını, herkese minicik dolaplar verildigini es geçelim. Bundan önemli olan bir durum var ki sözkonusu yurtlar okula çok uzak..

Diyanet ve Türgev gibi vakıfların ücretleri 600 liradan başlıyor. Oysa paralel yapı, 200 liraya Ankara'nın en merkezi ve okula yakın yerlerinde kalmaya olanak sağlıyor. Devlet bizleri bu evlerde kaldığımız için belki de fişleyecek ama daha iyisini sağlamıyor öğrencilere. Olan ne yazık ki hep durumu olmayan öğrencilere oluyor."

Umarım mesajı okuyanlar gerekli çalışmayı yapar...