BIST 8.981
DOLAR 32,33
EURO 35,07
ALTIN 2.294,65
HABER /  POLİTİKA

Kritik görüşme için Cumhurbaşkanlığı'ndan açıklama geldi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, bugün Rusya Federasyonu Soçi'ye yapacağı çalışma ziyaretinde, Türkiye-Rusya ikili ilişkilerinin siyaset, ekonomi ve enerji gündeminde yer alan konular ele alınacağı ayrıca Suriye başta olmak üzere bazı bölgesel ve uluslararası meseleler hakkında görüş alışverişinde bulunulacağı bildirildi.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Rusya Federasyonu'na gidiyor. Erdoğan, Soçi'de Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Vladimir Putin ile görüşecek. Masada Suriye'deki gelişmeler, ekonomik ve askeri alanlardaki işbirliği var.

Cumhurbaşkanlığı, Erdoğan'ın Rusya ziyaretiyle ilgili açıklama yaptı. Soçi'de gerçekleşecek ziyarette Erdoğan, Federasyonu Devlet Başkanı Vladimir Putin ile ikili bir görüşme yapacak. Program çerçevesinde iki ülkenin ilgili bakan ve yetkililerinin katılımıyla bir heyetlerarası görüşmenin yapılması da öngörülüyor.

Temaslar sırasında Türkiye-Rusya ikili ilişkilerinin siyaset, ekonomi ve enerji gündeminde yer alan konular ele alınacak, ayrıca Suriye başta olmak üzere bazı bölgesel ve uluslararası meseleler hakkında görüş alışverişinde bulunulacak.

Tahran Zirvesi'nde olay an! Erdoğan dünyanın önünde Putin ve Ruhani'yi...