BIST 9.645
DOLAR 32,59
EURO 34,79
ALTIN 2.405,47
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

KPSS sınav giriş yerleri açıklandı mı 2018 KPSS lisans sınav giriş belgesi

KPSS lisans sınavı için artık geri sayım başladı. Belirlenen sınav merkezlerinde yapılacak KPSS lisans sınavı için memur adayları KPSS sınav giriş yerlerini açıklamasını bekliyor. Memur hayali kuran vatandaşların gireceği KPSS lisans sınavı 21 Temmuz cumartesi. KPSS sınav giriş yerlerinin ise 1 hafta içinde açıklanması bekleniyor.

Abone ol

KPSS lisans sınavı için artık son günler, memurluk hayali kuran binlerce vatandaş için geri sayım başladı bile .2018 KPSS lisans sınavı 21 Temmuz cumartesi günü bir oturumla yapılacak. Türkiye'nin çeşitli yerlerinde aynı saatte yapılacak olan KPSS sınavı için sınav giriş yerleri ne zaman açıklanacak? Onbirlerce kişinin gireceği KPSS lisans sınavı sınav giriş yerlerinin sınavdan 1 hafta önce açıklanması bekleniyor. 21 Temmuz KPSS sınavı sınav giriş yeri bilgisi önümüzdeki hafta ÖSYM sayfasında erişime açılacak. Gelişmeleri bizden takip edin...

KPSS GİRİŞ YERLERİ NE ZAMAN YAYINLANACAK: ÖSYM, 22 Temmuz tarihinde düzenlenecek olan KPSS sınavına ait sınav giriş belgelerini henüz adayların erişimine açmadı. KPSS giriş yerleri, ÖSYM tarafından genellikle sınavdan son 1 hafta önce yayınlanmaktadır. Bu konuda bir gelişme olduğu takdirde haberimizden okuyabilirsiniz.

KPSS SINAV TARİHLERİ: Lisans düzeyinde gerçekleştirilecek olan KPSS Genel Kültür Genel Yetenek sınav tarihi 22 Temmuz, sonuç açıklama tarihi ise 31 Ağustos. Lisans düzeyinde gerçekleştirilecek olan KPSS Alan Bilgisi sınav tarihi 28-29 Temmuz, sonuç açıklama tarihi ise 31 Ağustos. KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi (ÖABT) sınav tarihi 5 Ağustos, sonuç açıklama tarihi ise 31 Ağustos olarak belirlendi.