BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Kova Burcundaki Ay Toplumsal ve Sosyal Konulara Dikkat Çekiyor

Ay 15:15’de Terazi burcundaki Mars ile üçgen açı yapacak ve boşluğa girecek.

Bugün 27 Mart Perşembe..Jüpiter günündeyiz…

Kova burcunda ilerleyen Ay özgür, sosyal ve orijinal enerjiler veriyor. Grup çalışmaları, organizasyonlar, toplumsal kavramlar, arkadaşlarımız bugün önceliğimiz olabilir.

Ay 15:15’de Terazi burcundaki Mars ile üçgen açı yapacak ve boşluğa girecek. Sosyal kavramlarla ilgili motivasyonumuz artabilir. İlişkilerde çok hevesli ve girişken davranabiliriz. Hak, adalet , eşitlik, özgürlük kavramlarında hassiyetler artabilir ve tepkilerimiz daha yoğun olabilir. 

( Yükselen burcunuzu bilmiyorsanız hemen  sorup öğrenebilirsiniz)

 (21 Mart - 20 Nisan) 

Bugün kalabalık ortamlarda bulunabilirsiniz. Bir konferans dinleyebilir, panele katılabilir ya da sunum yapabilirsiniz. Etrafınızdaki insanlara kendinizi tanıtmak ve yeni bağlantılar kurmak için iyi bir gündesiniz.
 

 (21 Nisan - 21 Mayıs) 

Bugün yalnız kalmaya ihtiyacınız olduğunu düşünebilirsiniz. Yalnız kalmak sizi dinlendirebilir. Sosyal hayata dahil olmasanız da aile içinde iletişimler kurabilir, yakın akrabalarla bir araya gelebilirsiniz.
 

 (22 Mayıs – 21 Haziran) 

Bugün, dikkatinizi iş yaşamınızı çeşitli yönlerden etkileyebilecek olan planlara yoğunlaştırabilirsiniz. İçinde bulunduğunuz şartları da doğru değerlendirin ki planları gerçekçi biçimde yapılandırabilesiniz.

 ( 22 Haziran-22 Temmuz) 

Bugün maddi konularda uzman olan kişilerle birlikte olacağınız ortamlarda yer alabilirsiniz. Açık ve samimi bir iletişim kurarsanız yeni şeyler öğrenebilirsiniz. Öğrendikleriniz, düşündüğünüzden de fazla alanda işe yarayabilir.

 (23 Temmuz – 23 Ağustos) 

Ortak çalışmaların güzel ilerlemeler getireceği bir gün geçirebilirsiniz. Her işi kendi başınıza yüklenmekten kaçının. İş yaşamınızdaki kişilerin sürdürdüğünüz çalışmalara katacağı birçok önemli şey olabilir.

 (24 Ağustos - 22 Eylül) 

Etkilenmeye, çevredeki titreşimleri özümsemeye açık bir gündesiniz. Çevrenizdeki kişilerin psikolojileri, sizi de etkileyebilir. Bu, çevreyle empati kurmanıza yardım edecektir. İnsanların sorunlarına kulak verin.
 

 (23 Eylül - 23 Ekim) 

Yaratıcı fikirlere ihtiyaç duyulacağı bir gündesiniz. İşlerinizi ilerletmek için konulara çeşitli açılardan bakabilme yeteneğinizi kullanarak yeni boyutlar açmanız gerekebilir. Bunu yapmaktan çekinmeyin.

 (24 Ekim - 22 Kasım ) 

Eviniz için alışveriş yapabileceğiniz bir gündesiniz. Ufak tefek süs eşyaları veya ev gereçleri almaya çıkabilir ancak çok büyük harcamalar da yapabilirsiniz. Kendinizi tutmalısınız.

 (23 Kasım-21Aralık) 

Bugün, yanlış anlaşılmaları engellemek için gereken önlemleri almalısınız. Mümkün olduğunca sade ve kolay anlaşılır şekilde konuşmanız gerekebilir. Sözünüzü bitirdikten sonra da herkesin dediklerinizi kavradığından emin olun.
 

 (21 Aralık – 20 Ocak) 

Özel bir uğraşınız, bugün tanışacağınız bir kişinin teklifi veya karşılaşacağınız bir şart ile gelir kapısına dönüşebilir. Bu şansa hemen arkanızı dönmeyin, baştaki endişeleriniz yersiz olabilir.

 (21 Ocak – 18 Şubat) 

Gözlemleriniz doğrultusunda yapılacak en doğru hamlelerin ne olduğunu rahatlıkla tespit edebilirsiniz; bu nedenle etrafı iyi gözleyin. Kendi içinize kapanıp tamamen işlere gömülmeyin.
 

 (19 Şubat – 20 Mart) 

Çevrenizdeki bazı insanlar size sırlarını açabilirler. Aynı şeyi siz de yaparsanız kiminle konuşmakta olduğunuzu iyi değerlendirin. Ağzının sıkılığından emin olamadığınız kişilere özel konuları açmayın.

Sevgilerimle Astrolog 

Demet BALTACI