BIST 9.645
DOLAR 32,59
EURO 34,79
ALTIN 2.407,74

Kova Burcundaki Ay Özgür ve İdealist Enerjiler Veriyor.

Öğleden sonra Ay, Mars ile üçgen açı yapınca enerji ve motivasyonumuz yükselebilir. Hareketli bir gün geçirebilir, sosyal etkinliklere katılabiliriz.

Bugün 16 Haziran Pazartesi... Ay günündeyiz…

Kova burcunda ilerleyen Ay güne özgür, sosyal ve idealist enerjiler veriyor. Geleceğe ait projeler, toplumsal konular, arkadaşlar ve grup çalışmaları ilgimizi daha fazla çekebilir.

Öğleden sonra Ay, Mars ile üçgen açı yapınca enerji ve motivasyonumuz yükselebilir. Hareketli bir gün geçirebilir, sosyal etkinliklere katılabiliriz.

Akşam saatlerinde Ay Uranüs olumlu açısı özgür ve yaratıcı enerjileri  arttırdığında ilginç kavramlarla karşılaşmamız mümkün.

( Yükselen burcunuzu bilmiyorsanız hemen sorup öğrenebilirsiniz)

 (21 Mart - 20 Nisan) 

Sosyal yaşamınızın canlanacağı bir gündesiniz. Yakın arkadaşlarınız ya da partnerinizle birlikte keyifli davetlere katılabilirsiniz. Bu davetlerde sizi heyecanlandıracak fırsatlar da karşınıza çıkabilir.

 (21 Nisan - 21 Mayıs) 

Üstleriniz ya da otorite sahibi kişiler sizinle bazı konularda görüşmek isteyebilirler. Aile içinde veya iş ortamınızda haberiniz olmayan bir sıkıntının giderilmesi için kendilerine yardımlarınız dokunabilir.

 (22 Mayıs – 21 Haziran) 

Yeni şeyler öğrenme isteğiniz artabilir ve sürekli merak etmekte olduğunuz konuları araştırmaya yönelebilirsiniz. Seyahat ve tatil planlarınızla ilgili bilgiler toplayabilirsiniz. Yüzeysel bilgi edinmeyin; ayrıntılara dikkat edin.

 ( 22 Haziran-22 Temmuz) 

Maddi yatırımlarınızla ilgili hedeflerinizi gözden geçirebilirsiniz. Aileden gelen bazı gelir kaynaklarını değerlendirmek için uygun imkanlar karşınıza çıkabilir. Bir mülkün satışı ile ilgili sürpriz bir talep ile karşılaşabilirsiniz.

 (23 Temmuz – 23 Ağustos) 

Eş veya partnerinizle birlikte kısa bir gezi veya seyahat planları yapabilirsiniz. Sürpriz gelişmeler planlarınızı beklediğinizden daha hızlı gerçekleştirmek için fırsat yaratabilir.

 (24 Ağustos - 22 Eylül) 

Sağlığınızla ilgili bir bakım, tedavi ve küçük bir operasyon gündeme gelebilir.  Giderler için sigorta vb. yerden istediğiniz desteği bulabilir, sorunlarınızı hızlıca çözüme kavuşturabilirsiniz.

 (23 Eylül - 23 Ekim) 

Aşk yaşamınızdaki uyum size oldukça keyifli bir gün geçirtebilir. Bugün her şeyi konuşmanız, tüm konularda sorunları çözüp anlaşmaya varmanız hiç de zor olmayacaktır.


 (24 Ekim - 22 Kasım ) 

Ev yaşamınıza eskisine oranla daha fazla önem verebilir ve göz ardı ettiğiniz konuların üzerine gitmeye başlayabilirsiniz. Ufak tefek de olsa ilişkilerdeki pürüzleri gidermek önceliğiniz olabilir.

 (23 Kasım-21Aralık) 

Çevrenizle iletişiminizin açık olacağı bir gündesiniz. Entelektüel yönünüzü ön plana çıkarıp insanlara ilginç bulacakları birçok şey anlatabilirsiniz. Tüm gün çevrenizde bir kalabalık olabilir.

 (21 Aralık – 20 Ocak) 

Güvenlik ihtiyacınızın maddi gelirle ilişkileneceği bir gündesiniz. Kendinizi rahat ve güvende hissedebilmek için kazanımlarınızı ve varlıklarınızı daha iyi değerlendirmek isteyebilirsiniz.
 

 (21 Ocak – 18 Şubat) 

Bugün sizin gününüz olabilir. Kendinizi ön plana çıkartacak eylemlerde bulunmaktan çekinmeyin. İtirazlarınızı korkusuzca yapın. İddia veya önerilerde bulunacaksanız kendinizden emin olun.

 (19 Şubat – 20 Mart) 

İçinize kapanma eğilimine girebilirsiniz. Zihninizde bazı şeyler dikkatinizi üzerlerine toplayabilirler ve günü kendi iç dünyanızda geçirebilirsiniz. Maddi konularda yeni planlamalar yapabilirsiniz.

Sevgilerimle

Astrolog Demet BALTACI