BIST 9.680
DOLAR 32,43
EURO 34,45
ALTIN 2.487,55
HABER /  SPOR

Konyaspor deplasmanda Kayseri'yi devirdi

Spor Toto Süper Lig'in 6. hafta mücadelesinde Kayserispor, evinde Konyaspor'u konuk etti. Kadir Has Stadı'nda oynanan mücadeleyi Konyaspor 2-0'lık skorla kazandı.

Abone ol

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Atiker Konyaspor deplasmanda Kayserispor'u ilk yarıda bulduğu gollerle 2-0 mağlup etti.

Karşılaşmanın ilk bölümüne etkili başlayan Kayserispor olurken ilk net fırsatı Atiker Konyaspor yakaladı. 24. dakikada Skubic'in defansın arkasına yaptığı koşuda topu ağlara gönderdi ancak gol ofsayt gerekçesiyle sayılmadı.

Daha etkili ataklar geliştiren Atiker Konyaspor 36'da Yatabare'nin golüyle 1-0 öne geçti.Golü ofsayt gerekçesiyle başta saymayan Cüneyt Çakır VAR hakemlerine başvurdu ve gol geçerlilik kazandı.

Atiker Konyaspor, 45+1'de kullandığı köşe vuruşunda Selim'in kafayla içeriye çevirdiği topya Jonsson'un yaptığı tek vuruşla farklı 2'ye çıkardı.

İlk yarıda başka gol olmadı ve devreye Atiker Konyaspor devreye 2-0 önde girdi.

İkinci yarıya da etkili başlayan Atiker Konyaspor 54'te Fofana ile gole yaklaştı. Lopez'in hatasında topu kapan Fofana sağ kanattan ceza sahasına girdi vuruşunu yaptı ancak kaleci Lung gole izin vermedi.

Bu dakikada sonra farkı azaltmak adına daha etkili olan taraf Kayserispor olurken Atiker Konyaspor savunmasının başarılı müdehaleleri sonucunda golü bulamadı.

Karşılaşmada başka gol olmadı ve Atiker Konyaspor zorlu Kayserispor deplasmanından 2-0 galip ayrılarak 3 puanın sahibi oldu.

Bu sonuçla Atiker Konyaspor puanını 11'e yükseltirken Kayserispor 8 puanda kaldı.