BIST 9.080
DOLAR 32,32
EURO 35,06
ALTIN 2.306,93
MEDYA

Konya'da 10 yaşındaki kız çocuğu Hasibe Nur Mutlu kayıp

Konya'nın Karatay İlçesinde okula gitmek için evden ayrılan 10 yaşındaki Hasibe Nur Mutlu, sabah saat 7:30 itibariyle haber alınamıyor.

ATV'de yayınlanan Müge Anlı programına canlı yayında yeni bir kayıp haberi geldi. Konya'nın Karatay ilçesinde evden sabah okula gitmek için çıkan 10 yaşındaki Hasibe Nur Mutlu'dan haber alınamıyor. En son okul servisiyle okula kadar gelen ancak derslere girmeyen Hasibe'yi ailesi her yerde aramaya başladı.

Hasibe'nin servisten indikten sonda zihin bulanıklığı yaşayıp yanlış okula indim ben dediğini aktaran amca Fatih Mutlu "Kızımız okulunun önünde inmiş servisten ancak okula girmemiş. Her yerde kameralara baktırıyoruz." açıklamalarında bulundu.

Canlı yayına bağlanan anne Seda Mutlu ise "Hasibe Nur bu okula yeni başladı. Servisten inerken akrabamızın oğluna ben kaçacağım okuldan bugün demiş. Okul kamera kayıtlarına baktık iki kere gitmeye çalışıyor cesaret edemiyor ama üçüncü denemesinde kamera kayıtlarından çıkıyor. Okul çok uzak. Kızım da hiçbir yeri bilmiyor. Sıcak bir çocuk da değil. Birisine de soramaz." ifadelerini kullandı.

Sitene Ekle
Etiketler