BIST 9.548
DOLAR 32,50
EURO 34,52
ALTIN 2.497,92
HABER /  GÜNCEL  /  EMLAK

Konut kampanyasında en hesaplı ev fırsatı Kuzu Grup açıkladı

Konut kampanyasına Kuzu Grup da dahil oldu. Ev almak isteyenler için yüzde 10 indirimli kampanyada banka ve kefil yok. Dolar, euro ve altın fiyatları da sabitleniyor ve bozduran müthiş karlı çıkıyor.

Abone ol

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi ve Üst Yöneticisi (CEO) Özen Kuzu, Kuzu Grup'un, SeaPearl Ataköy ile konutta dev kampanyaya destek olduğunu belirterek, "31 Ekim'e kadar sürecek kampanya kapsamında SeaPearl Ataköy'de yüzde 10 indirim avantajı sunuyoruz." ifadesini kullandı.

Kuzu, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye'nin kalkınması adına her türlü fedakarlığı yapmaya hazır olduklarını kaydetti.

Kuzu, 31 Ekim'e kadar sürecek kampanya kapsamında SeaPearl Ataköy'de yüzde 10 indirim avantajı sunduklarını aktararak, "Türkiye'nin güçlü ekonomisine güvenle yola çıkılan tarihi kampanyaya SeaPearl Ataköy projemizle dahil olduk. Faizlerin 0,98’e çekilmesiyle yatırımcının yüzünü güldürecek kampanya sektörümüzde oldukça hareketlilik yaratacaktır. Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum'un açıkladığı kampanya ile stoklar eriyecek, yatırımcı için fırsat doğacaktır. Ülke ekonomimize değer katacak kampanya ile konut almanın tam zamanı olduğunu düşünüyorum." bilgisini verdi.

Konut kampanyası başladı! Bakan Murat Kurum açıkladı ne kefil ne kredi...