BIST 9.008
DOLAR 32,33
EURO 35,04
ALTIN 2.280,65
HABER /  GÜNCEL

Kolay kıyafet seçme yolları nelerdir?

Arkadaşınızla buluşacaksınız ama en basit buluşmada bile ne giysem diye saatlerce dolap başında bekliyorsanız elmaelma.com'a bi göz atın deriz!

Abone ol

Dolap başında saatlerce 'Bugün ne giysem'' diye sürekli olarak düşünüyorsanız ve bu durum gün içersinde sizden büyük zaman dilimlerinizi çalmaya başladıysa son vermek için elmaelma.com olarak kolay kıyafet seçme yollarını bir araya getirdik! İhtiyacınız olan doğru kıyafet seçimi ve birazda pratiklik olacaktır. İşte 8 öneride kolay kıyafet seçme yolları...

DOLAPTAKİ ESKİ KIYAFETLERİ BİR KENARA AYIRMA VAKTİ GELDİ!

Her gün dolap kapağını açıp kıyafet seçmek için beklerken kafanızın karışmasına neden olan karmaşalardan biri de eski yeni çatışması olacaktır. Bir tarafınız istediğiniz rengi seçmek için yöneliken diğer bir tarafınız da eski olduğu için vazgeçecektir. O yüzden anlık ve pratik bir şekilde kıyafet seçmek için eski ve yeni kıyafetlerinizi ayırmanız olacaktır.

ÖZEL GÜN ALIŞVERİŞLERİ YAPARKEN PLAN YAPIN!

Hayatınız her anında anlık çıkan özel davetler kapınızı çalacaktır. PEki bu özel durumlarda kendinizi zora sokmamak ve kıyafet masrafına girmemek için ne yapmak gerekiyor? Yapmanız gereken şeyler alışverişe çıkarken kıyafetinizi sadece o geceye değil aynı zamanda başka bir konsepte başka bir geceye de kullanılabilecek doğrultuda olması olacaktır. Böylelikle tek gecelik giyilebilecek kıyafet kalabalığından dolabınızıda kurtarmış olacak ve bir elbiseyi birden fazla değerlendirebileceksiniz.

DEKOLTE KIYAFET SEÇERKEN BAZI KURALLARA UYUN!

Dekolte kıyafet tercih ederken bazı noktaları göz önünde bulundurmayı unutmayın. Dekolte kıyafet giymek istiyorsanız kural 1; Sadece tek bir ten görünmesine özen göstermeniz gerekiyor. Peki tek bir ten ne demek? Dekolte denince akla sırt, göğüs ve bacak akla geliyor. Eğer ki dekolte bir kıyafet veya elbise giyecekseniz bu 3 bölgeden birini seçmeniz gerekmektedir. Böylelikle bu doğrultuda tercih ettiğiniz kıyafet üzerinizde daha gösterişli olacaktır.

VÜCUT TİPİNİZİ İYİ TANIYIN!

Kolay kıyafet seçmenin en pratik yolu vücut tipini tanımaktan geçiyor. Eğer ki vücut tipinizi çok iyi tanıyorsanız üzerinize hangi modelin daha iyi olacağını veya olmayacağını biilirsiniz ve tercih edeceğiniz kıyafetleri seçmek çok daha kolay olacaktır.

CESUR RENKLERİ KULLANMAKTAN ÇEKİNMEYİN!

Koyu renkli kıyafetlerın şıklığı arttırdığı doğrudur. Ancak ruhunuzu açacak cesur renkleri tercih etmekten çekinmeyin! Canlı renkler size farklı bir hava kazandırabilir. Özgür olun!

KIZ GECELERİ PARTİKLERİNDE RAHAT KIYAFETLER SEÇİN!

Arkadaşlarınızla eğlence dolu bir gece geçirmek için bir organizasyon planladınız. Evet Gecenin gözdesi olmak istiyor olabilirsiniz. Ancak bu tarz organizasyonlarda kıyafetinizi çekiştirmek yerine daha rahat davranabileceğiniz kıyafetleri tercih etmenizde fayda var. Böylelikle gecenin keyfini çıkarabilirsiniz.

KEMER TAKIN!

Kemer denince akla her ne kadar demodelik gelse de kemer aksesuarlar arasında en kurtarıcı olanıdır. Kıyafetinizin havasını değiştirmekle beraber boy konusunda sorun yaşayanların bir numaralı tercihidir. 

YANINIZDA HER ZAMAN YEDEK KIYAFET BULUNDURUN!

Her ne kadar dikkatli davranırsanız davranın herhangi bir aksiliklere karşılık her zaman yanınızda o anı kurtarabilecek bir parça yanınızda mutlaka bulundurun. Ofisinizin çekmecesinde çantanızda bir parça bulundurun.

 Kaynak: elmaelma.com