BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Kod Adı: Terör

Adaletin git gide yok olmaya yüz tuttuğu bir yüzyıl yaşıyoruz.

Adaletin git gide yok olmaya yüz tuttuğu bir yüzyıl yaşıyoruz.

Atalarımız kıtalara hükmettiğinde Orta Çağı kapatıp Yeni Çağı açarak insanlık tarihinde yeni sayfalar açtı.Adalet dağıtan atalarımızı örnek dahi alamayan barbar ve vahşi ülkeler, demokrasi bahanesiyle özellikle Ortadoğu'yu parçalayarak ve insan katlederek dünyayı tekrardan Orta Çağ'a sürüklemekte.

İstanbul'u fethederek Orta Çağı kapatan Fatih, her bir kişinin namusu, dini, malı, canı, örf ve adetleri Müslüman Türk adaletinin teminatı altında olduğunu fermanıyla duyurmuştu.

Hiç bir ülke yada devlet yok ki Türk'ler kadar Ermenileri himayesine alıp sahip çıkmış olsun.

Tebaasında yaşadığı milletlere Türk'ler kadar hoşgörü ve tolerans göstermiş buna karşın bitmez tükenmez ihanetler görmüş başka millet başka devlet dünya tarihinde görülmemiştir.

Ermeniler, Bizans imparatorluğu döneminde yüzlerce kez tehcir edilip sayısız katliamlara maruz kalmış.Anadolu'da Bizanslılardan pek çok kez zulüm gören Ermeniler, Türk'lerin adaletli yönetimini benimseyip Türk hakimiyetin de Türk'ler ile huzur içinde yaşamışlar.

Birinci Dünya savaşına kadar yüzlerce yıl huzurla yaşayan ve dönemin ulusal güçlerinin Osmanlı'yı parçalamak için ortaya attıkları büyük Ermenistan'ın kurulması oyununa alet olan Ermeniler, Türk milletinin idaresi altındaki huzurlarını kendi elleri ile bozmuş, Osmanlı Devletinin harab olmasına etken olan sebeblerden biri olmuştu.

Ermeniler bu büyük yıkıcı planın bir parçası haline gelmişti.Osmanlı parçalanıp sözde büyük Ermenistan projesi gerçekleşecekti.Düşmanca tavırlar, isyan, bulundukları askeri birliklerde sabotaj, silah ve mühimmatı teslim ederek casusluk, devleti içten vurup dönemin güçlerine yardım ve yataklık gibi bir çok faaliyet içerisindeydiler.Bir çok şehrimizde olmak üzere özellikle Van'da Ruslar Adana'da Fransız'lar Samsun ve Merzifon'da İngiliz'ler ile Türk'leri zulme maruz bırakarak sindirmeye çalıştılar.

Türk Devleti, Ermenilerin silahlı saldırılarını önlemek, cana kasteden düşmanca saldırılarını bertaraf etmek için isyancı Ermenileri savaş bölgelerinin dışına çıkarmaya karar vererek anarşiyi önlemiş olacaktı.

Ne yazık ki günümüz dünyasında hiç bir ülkenin hiç bir devletin umrunda olmayan Ermeniler, Türk milletine ve devletine karşı bir suikast silahı gibi kullanılıyor.Daha da ilginç olanı işi ticarete döken Ermeni Diasporası bile Ermenileri bir siyaset uğruna kullanıp harcıyor.Kimin eline geçerse deli fişek gibi patlatıyor.Ermenileri şimdilik en son Almanya kullandı.

Almanya, Avrupa'nın en büyük ekonomisine sahip ve Avrupada'ki finansal kriz den en az hasarla yoluna devam eden, Avrupa'nın dinamosunu oluşturan belkide tek ülke.Almanya, modern ve çağdaş olma konusunda batıda başı çeken ülkelerden biri olmasına rağmen, PKK cinayet şebekesinin de en büyük destekçilerinden ve stratejik ortaklarından biri.

Maalesef insan katliamlarına ortak olan çağdaş Almanya, örgüt içindeki ajanları vasıtasıyla bomba yapımından şehir savaşlarına kadar terör örgütüne her türlü desteği vermekte.Türkiye'nin dağlarında ve şehirlerinde patlayan her bomba, katledilen her sivil, şehit edilen her asker ve polisin kanı Alman hükümetinin sadece eline değil tüm vücuduna sıçramış durumda.

Ülkenin büyümesi ve gelişmesinden dolayı rahatsız olan Almanya ve diğer Avrupalı ülkeler, yerli teknolojik silahlar ve yapılan büyük ölçekli projeler ile her platformda kafa tutmaya başlayan Türkiye'ye ortaçağı yaşatmaya çalışması ne kadar vahşi ve barbar olduklarını gözler önüne sermekte.

Dünya Soykırım Şampiyonu Almanya

Kendi ülke çıkarlarını terör örgütleri üzerinden şekillendirmeye çalışan Alman Parlamentosu sözde Ermeni soykırımını tanıyarak Türkiye’de ki Ermeni vatandaşlarını bile şaşırtacak bir olaya imza attılar.

İddası büyük olan Türkiye'yi bölgeden uzak tutmak için ara ara ülke içinde stratejik olarak bombalar patlatılıyor. Planlar aynı oyunlar aynı.Amaçları bizi kendi içimizde meşgul ederek bizi bölgeden uzak tutmak. Ortadoğu'yu cehenneme çeviren ulusal güçler bölgede enerji paylaşımı için yeni haritalar çizme peşinde.

İstanbul sadece Türkiye'nin değil tüm dünyanın özellikle de Avrupa'nın en gözde şehirlerinden biri.Ülkeye olan ekonomik getirisi bir çok Avrupa ülkesini kıskandıracak boyutta.Son dönemlerde yapılan ve devam eden projeler ile tüm dünyanın dilinde olan İstanbul dün güne bombalı bir eylem ile uyandı.Ölüm ve şehit haberleri ülkeyi tekrar yasa boğdu.Terörü dizayn eden üst aklın yapmak istediği, şehrin merkezinde bomba patlatarak hem korkunun hakim olmasını hemde yaz ayının başlaması ile ülke ekonomisinin ayaklarından biri olan turizmi iyiden iyiye vurarak diğer ülke insanlarının ülkemize seyahatini engellemek.

Ne demiştik, oyunlar aynı senaryolar aynı dün Osmanlı'yı parçalamak için Osmanlı Ermenileri kullanan emperyalist ülkeler bugün sözde Kürt hareketi olan PKK terör örgütü üzerinden büyük Kürdistan  oyunu ile bu vatanı parçalamaya çalışıyor.

Kimse bu vatanı parçalayamayacak.Operasyonlar devletimizin kararlılığı ile devam edecek.