BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Koçlar, Aslanlar, Yaylar Heyecanlı ve Hızlı Bir gün Sizi Bekliyor

Ay Uranüs arasında oluşacak üçgen açı heyecan ve motivasyonumuzu arttırabilir.

Bugün 9 Nisan Çarşamba...Merkür günündeyiz…

Gün boyu Aslan burcunda ilerleyecek olan Ay canlı, yaratıcı, güvenli enerjiler veriyor. Bugün zevk aldığımız konular, hobiler ve sanatsal çalışmalarla ilgilenebiliriz.

Sosyal ortamlarda kendimizi daha rahat ifade edebileceğimiz için toplantı ve organizasyonlar içerisinde yer alabiliriz.

Ay Uranüs arasında oluşacak üçgen açı heyecan ve motivasyonumuzu arttırabilir. Ateş grubu Koç, Aslan, Yay burçları hızlı ve hareketli bir gün geçirebilir.

Bugün herhangi bir eyleme geçme konusunda daha istekli ve cesur olsak da Güneş Mars karşıt açısının riskli enerjilerine karşı temkini de elden bırakmamalıyız.

( Yükselen burcunuzu bilmiyorsanız hemen  sorup öğrenebilirsiniz)

 (21 Mart - 20 Nisan) 

Bugün, duygusal yönünüzün oldukça güçlenmesi mümkündür. Böylece, romantik bir gün geçirmeyi bekleyebilirsiniz. Partnerinizi veya eşinize vakit ayırın. Yaşamın tadını çıkarın.

 (21 Nisan - 21 Mayıs) 

Ev hayatınızla ilgili çeşitli gelişmeler yaşayabilirsiniz. İnce bir temizlik, tamirat veya tadilat gündeme gelebileceği gibi, yeni bir eve çıkmak veya misafirler ağırlamak da günün ana konularını meydana getirebilirler.
 

 (22 Mayıs – 21 Haziran) 

Hayalcilik eğilimine girebilirsiniz. Gerçekçilikten kopmamanın yanında, çevrenizdeki kişilerin ifade ettiklerini doğru anlamaya çalışmanız, kendi zihninizdekileri de net biçimde aktarmanız gerekecektir.
 

 ( 22 Haziran-22 Temmuz) 

Önümüzdeki dönemlerde, masraflarınız artmaya başlayabilir. Bugünden itibaren harcamalarla ilgili yeni bir planlamaya yönelin. Diğer taraftan, beklemediğiniz anda gelen bir maddi destek de günün konusu olabilir.
 

 (23 Temmuz – 23 Ağustos) 

Bugün, sosyal yönünüzün güçlenmesini bekleyebilirsiniz. Bu sayede, sosyal hayata daha fazla önem verecek, ilişkilerinizi geliştirmek isteyeceksiniz. Hoş ortamlara girin ve yeni ilişkiler kurmaktan da kaçınmayın.
 

 (24 Ağustos - 22 Eylül) 

İç dünyanız artık dinginleşmeye başlayabilir. Bu sefer de dış dünyada hareketlenmelerle karşılaşabilirsiniz. Özellikle de maddiyat ile ilgili gelişmeler olabilir. Bir hobiniz gelir kapısı haline gelebilir.
 

 (23 Eylül - 23 Ekim) 

Bugün, yeni sosyal ortamlara dahil olacağınız, yeni bir çevre içinde, yeni ilişkiler kurmaya başlayacağınız bir dönemi başlatabilir. Sosyal açıdan yenilendiğiniz bu dönem, insanlardan yeni şeyler öğrenmenizi de sağlayabilir.
 

 (24 Ekim - 22 Kasım ) 

Bugün, hiç hesapta olmayan bazı sorumlulukları yüklenmek zorunda kalabilirsiniz. Bu sayede bazı maddi ve manevi yararlar sağlayabileceğinizi aklınızın bir köşesinde bulundurun.

 (23 Kasım-21Aralık) 

Yabancılarla olan ilişkiler veya birlikte yürütülen faaliyetler ile ilgili bazı gelişmelerle karşılaşmanız mümkündür. Uzak bir ülkeye seyahat etme veya eğitim amacıyla yabancı ülkelere gitme dönemin konuları arasına girebilir.
 

 (21 Aralık – 20 Ocak) 

Bugün, maddi konularla alakalı olumlu fırsatlarla karşılaşacağınız bir dönem başlayabilir. Eğer bu fırsatları değerlendirmeyi başarırsanız, uzun vadede önemli avantajlar ve faydalar sağlayabilirsiniz.

 (21 Ocak – 18 Şubat) 

Özel yaşamınızda bir planınızla ilgili olarak ortaklık kurmak veya işbirliği içine girmek üzere olabilirsiniz. Maddi konularda bir belirsizlikle karşılaşırsanız göz ardı etmeyin. Bunu dile getirip önleminizi alın.

 (19 Şubat – 20 Mart) 

Bugün, özel yaşamınızda yoğunluk yaşayacağınız bir döneme girebilirsiniz. İçinde kalacağınız bu yoğunluk ise beklentilerinizin ötesinde yararlar sağlamanıza, hatta sürpriz şekilde para kazanmanıza bile yardım edebilir.

Sevgilerimle Astrolog 

Demet BALTACI