BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Koç Yeniayı cesaret ve hırs veriyor...

16 Nisan'da sabah 04:58’ de Ay Güneş ile birleşecek ve 25° Koç burcunda yeniay doğacak.

16 Nisan'da sabah 04:58’ de Ay Güneş ile birleşecek ve 25° Koç burcunda yeniay doğacak.

Koç Burcu ateş elementinin öncü nitelikler taşıyan burcudur. Hevesli, girişken, cesur ve sabırsız enerjiler taşır. Yeni deneyimler ve girişimler için daha cesur davranabilir, hızlı harekete geçebiliriz.

Yönetici gezegeni Mars’dır. Savaş tanrısı Mars hem cesareti hem fiziksel gücü ile anılır. İdealist, saldırgan ve acımasızdır. Motivasyonu yüksektir, rekabeti, yarışmayı, mücadeleyi, savaşmayı sever. Onun olduğu yerde huzur ve dinginlik olması pek mümkün değildir. Mars aksiyon ister. Bu nedenle askerler, ordu, spor, sporcular, yarışçılar, liderler, girişimcilerde Mars enerjisi kuvvetlidir.

Yanıcı, patlayıcı her türlü silah, kesici aletler, ateş Mars’ın yönetimindedir. Vücudumuzda Baş bölgesi, gözler, kan ve baştaki organlar da Mars ve Koç burcu tarafından yönetilir.

Yeniay yenilikleri ve başlangıçları teşvik ederken, önümüzdeki bir ayı da şekillendirebilir. Çeşitli olasılıklar önümüzde olabilir. Ancak harekete geçmeden önce geçmiş konuları gözden geçirip, tecrübelerimizi de dikkate almalıyız. Motivasyonun yükseleceği bu dönemde inandığımız değerler uğruna rekabeti, yarışmayı, mücadeleyi, savaşmayı göze alabiliriz.

Yeniayın ardından Ay Uranüs ile birleşecek. Bu heyecanlı, hızlı, sürprizli durumlarla da karşılaşabileceğimizin işaretçisi. İleri harekete geçmek üzere durağanlaşan Koç burcundaki Merkür bir kaç gün sonra ileri harekette gerçek hızına ulaşacak. Şimdi planladığımız bazı işler ay ilkdördün fazına ulaştığında bir hafta sonra daha rahat hayata geçebilir.

Yönetici gezegen Mars yüceldiği Oğlak burcunda çok güçlü… Kararlı, hırslı, sabırlı, dirayetli ve çalışkan bir enerjiyle amaçlarımıza ulaşmada itici güç olabilir. Venüs Boğa burcunda maddi manevi güven, huzur, konfor, lüks, keyif, aşk, sevgi gibi alanlarda beklentilerimizi güçlendiriyor. Toprak ve ateş elementindeki yoğunluk sahip olduğumuz değerler, maddi varlıklar veya inandığımız fikirlerde gözükara bir sahip olma ve savunma dürtüsü verebilir. Bunda başarı ve tatmin sağlamamız da zor değil.

Yükselen Balık burcu ve üstündeki Neptün, Mars, Venüs ve Jüpiter ile olumlu temaslar yaparak yaratıcı, vizyoner, duyarlı katkılar yapıyor. Sezgilerimizi, empati yeteneğimizi kullanabiliriz. İhtiyaç duyulan maddi manevi yardımlara da daha rahat ulaşabiliriz.