BIST 9.059
DOLAR 32,33
EURO 35,07
ALTIN 2.298,31

Koç, Terazi ve Oğlaklar İlişkilerinizde Sağduyulu Davranmalısınız

Ay günündeyiz…Koç Burcunda ilerleyen Ay güne girişken, sabırsız enerjiler veriyor. Öğle saatlerinde Ay Jüpiter karesi coşkumuzu arttırabilir.

Bugün 3 Mart Pazartesi...Ay  günündeyiz…

Ay günündeyiz…Koç Burcunda ilerleyen Ay güne girişken, sabırsız enerjiler veriyor. Öğle saatlerinde Ay Jüpiter karesi coşkumuzu arttırabilir.

Bugün Ay ve Mars gergin açılar yaptığı için stres tabanlı kronik sağlık sorunlarını, baş ağrılarını, migreni tetikleyebilir.  Kaza ve sakarlıklara  karşı da temkinli olmalıyız…

Özellikle ilişkilerde ani tepkilerden ve  bireysel davranışlardan kaçınmalıyız. Şartları fazla zorlamadan, anlayışlı ve sağ duyulu  davranmak yararlı olabilir.

Akrep burcunda bulunan Satürn bugün retro harekete başlayacak. Satürn 20 Temmuz'a kadar retro olacak. Bu süre içerisinde Satürn enerjisini içe dönük olarak hissedebiliriz. Kişisel disiplin, öz eleştiri, sorumluluklar ve hatalarımızla yüzleşmek önem kazanabilir.

Günlük yorumları öz burcunuz ile birlikte yükselen burcunuza göre de takip ediniz...

( Yükselen burcunuzu bilmiyorsanız hemen  sorup öğrenebilirsiniz)

 (21 Mart - 20 Nisan)
Bugün evde ve iş yerinde birçok konuyla ilgilenmeniz gerekebilir. Üstleriniz ve aile büyükleri olan ilişkilerde oluşabilecek gerginliklere karşı tepkilerinizi kontrol etmeniz gerekiyor. Sabırsız ve ani tavırlar bugün size zarar verebilir.

 (21 Nisan - 21 Mayıs)

Düşünme kabiliyetiniz iyice güçlenecek ve çevrenizdeki olayları farklı açılardan da ele alabileceksiniz. İnsanların hareketlerinin ardındaki düşünceleri açığa çıkarabilir, gelişmelere bu düşünceleri de göz önüne alarak yaklaşabilirsiniz.

 (22 Mayıs – 21 Haziran)

Bugün yaşayacağınız olaylar, sizi, size öğretecek çok şeyi olan insanların yanına gönderebilir. Bu kişiler sayesinde en çok ihtiyaç duyduğunuz bilgilere ulaşmanın yanında, platonik bir aşk bile yaşamaya başlayabilirsiniz.

 ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Bugün üstleriniz ve büyükleriniz ile olan ilişkilerde temkinli olmalısınız. Çevrenizin sizden beklentisi artabilir ve bu durum üzerinizde baskı yaratabilir. İyi niyet ve sabırla bir çok sorunu halledebilirsiniz.

(23 Temmuz – 23 Ağustos)

Özel hayatınızda karşılaştığınız sorunlara güç yetiremeyeceğinizi düşünebilirsiniz. Bu fikrinizi değiştirmezseniz, yardım için çevrenizdeki yakınlara, sorunlara gücünün yeteceğine inandığınız insanlara yönelin.

 (24 Ağustos - 22 Eylül)

Enerji seviyeniz oldukça yüksek olabilir. Bu enerjinizi yapıcı olarak kullanmaya çalışın ve işlerinizi de tez canlılıkla yapmaya kalkmayın. Planlı ve rahat şekilde çalışırsanız, enerjiniz sayesinde kısa zamanda çok yol kat edeceksiniz.

 (23 Eylül - 23 Ekim)
Özel ilişkileriniz ve işbirlikleriniz ön planda olabilir. Birlikte olduğunuz kişi ile aranızdaki diyaloglarda  uyumlu ve açık olmaya özen gösterin. Ancak bu beklentilerinizi, ihtiyaçlarınızı ve sorunlarınızı yapıcı şekilde tartışmanızı mümkün kılabilir.

 (24 Ekim - 22 Kasım )

Yakın çevreniz ve akrabalarla ilgili bazı sorumluluklar gününüzün büyük bölümünü kaplayabilir. Aynı anda bir çok işle ilgilenmek zorunda kalacağınız için gerginleşebilirsiniz. Gün içerisinde kendinize zaman ayırmaya çalışın.
 

 (23 Kasım-21Aralık)

Bugün zihninizde orijinal, yaratıcı fikirler dolaşmaya başlayabilir. Bu fikirler de bazı yaklaşımlarınızı değiştirerek günlük işlerinizi ve faaliyetlerinizi hızlandırabilir.  Duygusal ilişkilerinizde maceracı yönünüz öne çıkabilir.


 (21 Aralık – 20 Ocak)

Bugün zamanınızı daha çok evde geçirebilir ve ev il ilgili konulara ayırabilirsiniz. Aile üyeleri ve annenizle olan iletişimlerde özenli olmalı, inatçı tutumlarda bulunmamalısınız.

 (21 Ocak – 18 Şubat)
Yakın arkadaş çevrenizdeki insanlar ve sık görüştüğünüz akrabalarınızla olan ilişkileriniz sizi meşgul edebilir. Onlardan gelebilecek ani bir haber ile birlikte günlük programınızı değiştirerek, kısa bir yol yapabilirsiniz.
 

 (19 Şubat – 20 Mart)

Bugün dışarıda zaman geçirmek ve kalabalıklar arasına katılmak isteyebilirsiniz. Yakın arkadaşlarla birlikte olma enerjinizi yükseltebilir. Alışverişlerde temkinli olmalısınız. Planladığınız miktarın üzerinde ani harcamalar meydana gelebilir.

Sevgilerimle

Astrolog Demet BALTACI