BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Koç Burcunda İlerleyen Ay Sabırsız Enerjiler Veriyor

Koç burcunda ilerleyen Ay güne girişken ve sabırsız enerjiler veriyor. Meraklı ve cesur tavırlarla birçok konuyla ilgilenmek isteyebiliriz.

Bugün 14 Ağustos Perşembe...Jüpiter günündeyiz…

Koç burcunda ilerleyen Ay güne girişken ve sabırsız enerjiler veriyor. Meraklı ve cesur tavırlarla birçok konuyla ilgilenmek isteyebiliriz. Duygusal olarak çabuk heyecanlanabilir, öfkelenebiliriz.

İkili ilişkilerde çocuksu ve bencil tavırlar, kaprisler artabilir. İsteklerimizin hemen gerçekleşmesini bekleyebilir, acele edebiliriz. Bu durum kaza ve sakarlıkları arttırabilir.

Akşam saatlerinde Ay Uranüs kavuşumu stres ve huzursuzluk verebilir. İlginç ve orijinal kavramlar daha fazla ilgimizi çekebilir.

( Yükselen burcunuzu bilmiyorsanız hemen sorup öğrenebilirsiniz)

 (21 Mart - 20 Nisan) 

Her türlü ortamda kendinizi çok daha rahat ifade edebileceğiniz bir gündesiniz. Ne düşüncelerinizi aktarmakta, ne de kendinizi yeni insanlara tanıtmakta zorluk çekmeyeceksiniz. Etkileyiciliğiniz üst seviyede olacaktır.

 (21 Nisan - 21 Mayıs) 

İçinize kapanarak geçireceğiniz bir günde olabilirsiniz. Zihninizi kurcalayan ve sizi huzursuz eden detayları fark etmeniz mümkün. Önümüzdeki günlerde bunları günlük yaşamınızdan tamamen çıkarabilirsiniz.

 (22 Mayıs – 21 Haziran) 

Sosyal çevrenizde hareketlilik artabilir. ilişkilerinize özen göstermeniz gereken bir gündesiniz. İçinde bulunacağınız grup, kulüp veya dernek organizasyonları yoluyla önemli fırsatlar yakalayabilirsiniz.

 ( 22 Haziran-22 Temmuz) 

Aile büyükleri ve ebeveynlerle ilişkilerinizin güçlenmesini sağlayacak olaylar yaşayabilirsiniz. Karşılaşabileceğiniz sürpriz durumlar günlük programınızı etkileyebilir. Sevecen ve şefkatli yönlerinizi sergileyip insanların yakınlarında olduğunuz için mutlu olmalarını sağlayabilirsiniz.

 (23 Temmuz – 23 Ağustos) 

Bugün yeni ve farklı konular ilginizi daha fazla çekebilir, öğrenmek için çabalayabilirsiniz. Uzmanlara danışmak, eğitim programlarını araştırmak, bilgi toplamak için kısa seyahatler yapmak gündeme gelebilir. 

 (24 Ağustos - 22 Eylül) 

Çalışma dışında elde ettiğiniz gelirler ve eşinizin maddi durumu ile ilgili sürpriz gelişmeler olabilir. Şans oyunları, tazminat, nafaka, borç veya sigorta primi geri ödemesi gibi yollardan elinize para geçebilir.


 (23 Eylül - 23 Ekim) 

Hoşlandığınız kişi veya partnerinizle aranızda güçlü elektriklenmeler hissedebilirsiniz. Karşınızdaki kişinin beklenmeyen tavırları zaman zaman sizi şaşırtabilir. Ona gereken ilgiyi gösterin ancak yalnız kalmak isterse de anlayış gösterin.

 (24 Ekim - 22 Kasım ) 

Günlük iş temponuzdaki ani değişimler bünyenizi zorlayabilir. Çok çalıştığınız için üstlerinizin dikkatini çekiyorsunuz. Ancak yoğun tempo sinirlerinizi yıpratabilir. Bu durumun ilişkilerinize yansımaması için dinlenmeye zaman ayırmalısınız. 

 (23 Kasım-21Aralık) 

Yaratıcılığınız bugün doruk noktasına ulaşabilir. Sanat gibi faaliyetlerde oldukça başarılı olmanın yanında, bunlardan büyük bir tatmin de sağlayabilirsiniz. Eğer sanat ile ilgili bir çalışmanız yoksa, yaratıcı hobilere yönelebilirsiniz.

 (21 Aralık – 20 Ocak) 

Evinizdeki elektronik ve elektrikli aletler ve sistemlerde yenilikler yapabilirsiniz. Bu durum herhangi bir arıza veya yeni bir evi dekore etme nedeniyle olabilir. Yeni teknolojilerle tanışmak evdeki konforunuzu daha da arttırabilir.

 (21 Ocak – 18 Şubat) 

Zihniniz bugün çok hızlı çalışabilir ve orijinal fikirler üretebilirsiniz. Düşündüklerinizi ve hissettiklerinizi olabildiğince açık ifade edin. İşbirliği yaptığınız kişiler fikirlerinizi kullanabileceğiniz imkanları karşınıza çıkarabilir.
 

 (19 Şubat – 20 Mart) 

Gelirlerinizde ani değişimler yaratacak bazı iş fırsatları karşınıza çıkabilir. Günlük programlarınızda yapacağınız ufak bir değişimle bu fırsatları değerlendirebilirsiniz. Gerekli yardımları almanız da bu dönemde daha kolay olabilir.

Sevgilerimle

Astrolog Demet BALTACI