BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Koç Burcunda dolunay var

Dolunay öncesi ve sonrasında kendimizi sabırsız, heyecanlı ve huzursuz hissedebiliriz.Çabuk tepki gösterip, öfkelenebileceğimiz bir süreçte olacağız.

Bugün 25 Eylül Salı... Mars günündeyiz...

Dolunay fazındaki Ay 02:03’de Koç burcuna geçecek. Sabah 05:51’de Ay, Güneş ile karşıt açı yapacak ve 1° Koç burcunda dolunay meydana gelecek.

Dolunaylar gizli olan konuların ortaya çıktığı, önemli farkındalıklar kazandığımız zamanlardır. Yeniayda başlamış bazı girişimlerimizin sonuçları görünür hale gelebilir. Dolunay öncesi ve sonrasında kendimizi sabırsız, heyecanlı ve huzursuz hissedebiliriz.Çabuk tepki gösterip, öfkelenebileceğimiz bir süreçte olacağız. Çevremizdeki kişilerle ilişkilerde daha dengeli ve anlayışlı olmaya çalışmalıyız.

Ay sabah saatlerinde Terazi burcundaki Güneş ve Oğlak burcundaki Satürn ile zıt açılar yapacak. Kova burcundaki Mars ve düğümler ekseni ile de uyumlu görünümde olacak. Hedeflerimiz için rahatlıkla eyleme geçebilir, motive olabiliriz. Fiziksel aktiviteler ve spor ile ilgilenmek için de günü değerlendirebiliriz. Hava ve ateş grubu burçlar için sosyal ilişkiler bugün daha verimli ilerleyebilir.

Koç burcunda ilerleyen Ay bedenimizde baş bölgesine dikkat çektiği için migren ve vb. kronik ağrılar tetiklenebilir. Uyarıcı ve kafein içerek besinleri tüketirken dengeli olmalıyız. Kaza ve yaralanmalar da koç dolunay dönemlerinde daha yoğun olabilir. Sabırsız ve dürtüsel hareketlerden uzak durmalı, temkinli hareket etmeliyiz.