BIST 9.645
DOLAR 32,57
EURO 34,89
ALTIN 2.434,39

Koç burcunda dolunay var!..

Akşam 21:40’da Ay Güneş ile karşıt açı yapacak ve 12° Koç burcunda dolunay meydana gelecek.

Bugün 5 Ekim Perşembe... Jüpiter günündeyiz...

Koç burcundaki Ay dolunay fazında. Güne aşırı heyecanlı, coşkulu, sabırsız başlayabiliriz.

Ay’ın üzerimizdeki etkisi fazla olacağından ruhsal ve bedensel daha hassas olmamız mümkün. Özellikle sinir sistemi, baş, beyin, yüz, gözler, eklemler, kaslarda kronik sorunlar ve ağrılar artabilir.

Ay öğleden sonraki saatlerde Terazi burcundaki Merkür ile karşıt açı yapacak. Gergin ve huzursuz olabileceğimiz bu saatlerde iletişim sorunları ile karşılaşmamız mümkün. Daha anlayışlı ve sağduyulu olmaya çalışmalıyız.

Bugün Venüs ve Mars Başak burcunda birleşecek. İlişkilerde, iş ve maddi konularda titiz ve mükemmeliyetçi beklentiler artabilir.

Akşam 21:40’da Ay Güneş ile karşıt açı yapacak ve 12° Koç burcunda dolunay meydana gelecek.

Ateş elementinin öncü nitelikli burcu olan Koç liderleri, komutanları, yöneticileri, askerleri, polisleri, itfayecileri, sporcuları, cerrahları, mühendisleri, mücadeleyi, rekabeti, yarışmayı, savaşı, demir, çelik sektörünü, ateşli ve kesici silahları, yangınları, yeni girişimleri, buluşları, keşifleri temsil eder.

Dolunay döneminde kişisel veya toplumsal alanlarda bu temalar öne çıkıp daha fazla dikkat çekebilir.

Dolunay an haritasında İkizler burcu yükseliyor ve Merkür Güneş ile horoskopun beşinci evinde birleşiyor.

Yönetici gezegen Mars ise Başak burcunda Venüs ile tam kavuşum halinde. İş, hizmet, çalışma, eğitim, iletişim, günlük yaşam, aşk, yetenekler ve çocuklara ait kavramlarda farkındalıklar ve dönüşümler meydana gelebilir.

Hızlı, hareketli, iletişim yoğun olduğu bir dönemdeyiz. Hedeflerimiz için daha kararlı ve disiplinli hareket edebilir, en verimli yolları bulabiliriz.  Aşk, cinsellik ve çocuklarla ilgili konuları fazla kritik etmemiz, mükemmeli aramamız mümkün.

Dolunay TC. horoskopunun onuncu evini aydınlatırken, natal Mars, Plüton, Pallas ile ilişki kuruyor.

Siyasi ilişkiler, ülkelerarası işbirlikleri, müttefik ülkeler, açık düşmanlar, anlaşmalar, politik ve askeri stratejilerle ilgili hükümetin ve liderlerin ülke ve dünya kamuoyunu etkileyecek uygulamaları olabilir. Özellikle mevcut hükümet ve lider parti içerisindeki siyasetçilerde dikkat çekici dönüşümlerle karşılaşabiliriz.