BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
GÜNCEL

Koç burcu 6-12 Şubat 2017 haftası yorumu

Koç burcu 6-12 Şubat 2017 haftası; aşk, iş, para durumu nasıl?

Oldukça girişken olacağınız ve hayatınızda olayların hızlanacağı bir dönemdesiniz.

Haftaya hızlı bir başlangıç yapacaksınız, bu haftanın iletişimi yoğun günü pazartesi günü olacak. Anlaşmalar, sözleşmeler ve kısa seyahatler gündemde olacak. Eğitimle ilgili konular, kardeşleriniz ve yakın akrabalarınız da ilgilenmeniz gereken konular arasında.

Salı günü odağınız daha çok ailenizde ve gayrimenkul konularında olacak. Daha hassas ve duygusal bir gün geçireceksiniz. Ailenizle özellikle babanız ile ilgilenmeniz gerekebilir. Yine ev konuları, ev değişimi ya da evinize almanız gereken şeyler gündeminizde olacak. Ev eşyalarını değiştirmek için bazı alışverişler yapabilirsiniz.

Çarşamba günü biraz dengesiz ve zorlu enerjiler hâkim, o yüzden daha sakin aktivitelere zaman ayırmanız önemli olacak. Aileniz ve aile büyükleriniz ile karşı karşıya gelmemeye çalışın. Bugün olayları ve kişileri alttan alın ve durumları zorlamayın. Kariyer alanında otorite durumunda olan kişilerle – müdür, patron karşı karşıya gelebilirsiniz, inat etmeyin, agresif olup tartışamaya girmeyin ve sakin olun. Empati yeteneğiniz önemli olacak bugün.

Perşembe gününden itibaren Aslan burcunda olacak ay tutulmasının etkisine giriyoruz, aşk konuları son derece gündeminizde olacak. Hızlı gelişmelere açık olacaksınız. Yine bazı yaratıcı projeler gerçekleşebilir ya da daha önceden yaptığınız projelerin sonuçlarını görebilirsiniz. Çocuklarınız ile ilgili konularla da ilgilenmeniz ve bazı gelişmeler yaşamanız bu günde muhtemel.

Cuma günü gündeminizde yaratıcı projeler, çocuklar ile ilgili konular ya da çocuk sahibi olmak ile ilgili konular olacak. Âşık olmanız ya da güzel bir tanışma, görüşme yaşamanız bugünlerde muhtemel o yüzden bugün gittiğiniz yerlerde algılarınız açık olsun, belki de sizinle ilgilenen birileri etraftadır?

Cumartesi günü aşk konularına özellikle dikkat edin kendinizi gergin hissedebilirsiniz bu dönemde yeni başlangıçlar veya beklenmeyen gelişmeler muhtemel. O yüzden ilişkiniz var ise daha sakin kalmaya ve önemli konuşmalar yapmamaya dikkat edin. Çocuğunuz varsa onlara karşıda sakin ve anlayışlı olmaya çalışın.

Pazar günü: Bugün biraz enerjiniz düşük olabilir. Evinizle ilgilenmek, toparlama ve düzenleme yapmak için ideal bir gün. Evcil hayvanlarınız var ise onlarla ilgilenebilir hem de stres atabilirsiniz. Yine kendinizi dinlendirici aktivitelere (yürüyüş, meditasyon) gibi zaman ayırabilirsiniz.

Sitene Ekle