BIST 9.056
DOLAR 32,31
EURO 35,12
ALTIN 2.301,95
GÜNCEL

Kırklareli Devlet Hastanesi'nde tedavi görüyordu! Oyunu sedye üzerinde kullandı

Kırklareli Devlet Hastanesi'nde bir süredir hastanede tedavi görmekte olan 21 yaşındaki Eda Türk, ambulansla oy kullanacağı okula götürüldü.

Kırklareli Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde, Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimleri için sandık kuruldu.Huzurevi sakinleri, saat 08.00'den itibaren oy kullanmaya başladı.Yürüme güçlüğü çeken, bastonla yürüyen ve tekerlekli sandalye kullanan yaşlılar, görevlilerin yardımıyla huzurevinin bahçesindeki binada sandık başına gitti.Burada oyunu nasıl kullanacağı hakkında bilgi verilen yaşlılar, kabine geçerek vatandaşlık görevini yerine getirdYaklaşık 5 yıldır huzurevinde kalan Kadir Bali de tekerlekli yürüteç ile görevlilerin yardımıyla birlikte sandık başına giderek oyunu kullandı.Bali, oyunu kullanarak seçimlerin hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu.

SEDYE ÜZERİNDE OY KULLANMAYA GİTTİ A.A'nın haberine göre, Kırklareli Devlet Hastanesinde bir süredir hastanede tedavi gören 21 yaşındaki Eda Türk, Evde Sağlık Hizmetleri ekiplerince ambulansla hastaneden oy kullanacağı okula götürüldü. Türk, sedye üzerinde, Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimleri kapsamında oyunu kullandı.

Sitene Ekle