BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,98
ALTIN 2.422,96
DÜNYA

Kimseye aldırmadı! Bir anda iç çamaşırını indirdi ve...

Tayland'da aniden arabadan fırlayan adam etrafta kimse olup olmadığına aldrmadan iç çamaşırını ve pantalonunu indirip yol kenarına tuvaletini yaptı.

Şoke eden görüntü Tayland'da kaydedildi. 2017 yılının Temmuz ayına ait olduğu belirtilen görüntülerde bir adam trafiğin yoğun olduğu görülen bir yolda, aracını yol kenarına çekiyor. Aniden arabadan fırlayan adam etrafta kimse olup olmadığına aldrmadan iç çamaşırını ve pantalonunu indirip yol kenarına tuvaletini yapıyor. İhtiyacını giderdikten sonra hiçbir şey olmamış gibi pantalonunu çekip, arabasına binip olay yerinde uzaklaşıyor. Sosyal medyada büyük ilgi gören video viral olma yolunda ilerliyor.

(Türkiye merkezli olarak yayın yapan internethaber.com sanal ortamda haberciliğe başlayan ilk haber sitelerinden biridir. 60 kişilik bir haber kadrosuna sahip olan internethaber.com, 2000 yılında İnternethaber Yayın Grubu adı altında faaliyete başladı. İstanbul Beşiktaş'ta ofisi bulunan İnternethaber Yayın Grubu bünyesinde tematik özellikli 11 site yer almaktadır. Bu siteler arasında gazeteciler, memurhaber, ekofinans, internetspor, elmaelma, haberoku, cevaplatv, haberciler, sinemakeyfi sporoku bulunuyor. 24 saat kesintisiz haber yayını yapan internethaber sitesinde Gündem, Siyaset, Spor, Magazin, Medya, Memur, Yaşam, Sağlık, Eğitim, Burç ve Son Dakika haberleri yer alıyor. İnternethaber.com sitesi Beşiktaş'ta Barbaros Bulvarı, Karahasan Sokak Numara 11'de hizmet veriyor.)

Sitene Ekle
Etiketler