BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,90
ALTIN 2.429,78
HABER /  MEDYA

Kimdir bu Kaan Güvenilir Evleneceksen Gel'in olay damadı Survivor'a başvurdu

Evleneceksen Gel adlı izdivaç programında gelin adayı Solmaz Çiros'la yaşadığı aşkla gündeme gelen ve Survivor 2019'a katılmak için kolları sıvayan Kaan Güvenilir kimdir, nereli ve kaç yaşında sorularının yanıtı belli oldu.

Abone ol

Survivor 2019'un 2 Şubatta başlayacağının açıklanmasının ardından hangi isimlerin yarışacağı da merak konusu oldu. Bu yıl Türkiye-Yunanistan konseptiyle izleyici karşısına çıkacak olan yarışmanın seçmelerine son olarak Seda Sayan ve Uğur Arslan'ın sunuculuğunu yaptığı 'Evleneceksen Gel' adlı izdivaç programında gelin adayı Solmaz Çiros'la yaşadığı aşkla şöhreti yakalayan Kaan Güvenilir başvurdu. Kamera karşısına geçen Güvenilir, neden yarışmaya katılmak istediğini ise şu sözlerle dile getirdi;

Evleneceksen Gel'in olay damadıydı Kaan Güvenilir Survivor'a mı katılıyor

"YATAKTA DEĞİL YERDE YATMAK İSTİYORUM": Survivor'da sınırlarını zorlamak istediğini belirten Güvenilir, ardından "Yatakta değil yerde yatmak istiyorum, aç olarak yarışmak istiyorum. Kendimi sınama istiyorum açıkçası. Çok çabuk parlayabiliyorum ama hiç bir zaman adam satmam. En büyük hayalim Survivor'a sınırlarımı zorlamaya gidiyorum ama beni kim zorlayacak onu bilemiyorum." ifadelerini kullandı.

KAAN GÜVENİLİR KİMDİR? 29 yaşındaki Azim Kaan Güvenilir, 2017 yılında yarışma sonucunda nişanlandığı Solmaz Çiros ile birlikte TV8 ekranlarında yayınlanan olan Aşk-ı Roman isimli dizide de başrolde yer almıştı. Anne ve babası ayrı olan Güvenilir'in 9 kardeşi var.

SOLMAZ'I DOLANDIRMIŞTI: Öte yandan evlenecekleri konuşulan ve aynı evde kalan ikiliden Kaan, Solmaz'ın evde olmadığı zamanı fırsat bilerek bütün eşyalarını alıp gitmişti. Neye uğradığını şaşıran Solmaz ise Instagram hesabından canlı yayın yaparak yaşadığı şoku takipçileriyle paylaşmıştı.