BIST 9.525
DOLAR 32,58
EURO 34,76
ALTIN 2.495,55
MEDYA

Kim Milyoner Olmak İster'de Hayta İsmail sürprizi! İşte bilemediği soru

ATV ekranlarının sevilen yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster'de bu hafta Hababam Sınıfı'nın 'Hayta İsmail'i Ahmet Arıman yarıştı. Ahmet Arıman kimdir? İşte Hababam Sınıfı'nın efsane karakterinin çekilme kararı aldığı o soru...

Hababam Sınıfı'nın 'Hayta İsmail'i Ahmet Arıman, bu hafta "Kim Milyoner Olmak İster" yarışmasına katıldı. Oldukça eğlenceli anların yaşandığı yarışmada Arıman, "Hangi canlının bir türü günde yaklaşık 250 kez tekrarlanan ve ortalama 1 dakika süren uykuya dalar?" şeklinde gelen soruya cevap vermeyerek yarışmadan çekilme kararı aldı. Oyuncu Arıman, 30.000 TL ödül alarak ayrıldı.

Hayta İsmail Ahmet Arıman kimdir? Ahmet Arıman, 27 Kasım 1955 dünyaya geldi. 40 yılı aşkın süre Bakırköy'de yaşayan sanatçı, orta okul yıllarında müziğe olan ilgisiyle çeşitli eğitim dershaneleri derken, 1972 yıllarında orkestra hayatına başladı.

Bir turnede Münir Özkul ile çalışan sanatçı turne sonunda Hababam sınıfının Hayta İsmail'i oldu. 

O dönemde Gülen Gözler, Neşeli Günler, Bizim aile ve Sultan gibi filmlerin kadrosunda yer aldı. Oyunculuğun yanı sıra müzik geçmişi de bulunan Arıman, İstanbul'da çeşitli lokallerde müzisyenlik yapıyor. Sahne çalışmalarına devam eden sanatçı, festivallerde konserlerde ve çeşitli organizasyonlarda sevenleri ile buluşmaya devam ediyor.

Sitene Ekle