BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  MAGAZİN

Kim bu Gianluca Vacchi internetin yeni fenomeni

Son dönemde adını çok fazla duyar olduğumuz Instagram fenomeni ve Dj Gianluca Vacchi’nin aslında kim olduğunu merak ediyor musunuz? Mall&Motto dergisi yazarı Sinem Özkardeşler, Vacchi’yi araştırdı ve çok ilginç bilgilere ulaştı.

Abone ol

Kendisi ünlü İtalyan işadamı, 10 milyon takipçisi bulunan İnstagram fenomeni ve Dj, Gianluca Vacchi.

Türkiye O'nu yakın zamanda instagram fenomeni olarak tanısa da Gianluca Vacchi’yi tüm dünyada ün ve şöhrete kavuşturan müzik tutkusu ve kıvrak dansları. Aslında işadamı olan Vacchi'yi Dj kabinine geçiren de bu tutku. Vacchi, ‘İtalyanlar yakışıklıdır’ tezini bir kez daha doğruladı ve evet bir çoğunuzun babası ile yaşıt kendisi.

Vücudunda sayısız dövmeler var. “Kimi insanın içi, kimininse dışı kirli olur. Ben dışımın kirli olmasını seçtim” diyerek dövmelerine de anlam yüklüyor. İtalyan magazininin tanınan yüzü olan Gianluca, sanayi makineleri üreten bir şirkete sahip. “Sanayi makineleri de ne?” derseniz çay poşetleme makineleri ve kahve üretim makineleri bunların başında geliyor diyebiliriz. 

Gianluca evli. Bu sebeple çok daha usturuplu bir fenomen olduğunu söylemek yanlış olmaz sanırım. Roman kökenli Giorgia Gabriele ile evli olan Gianluca'nın 14 yaşında bir kızı var… Şaşalı hayatını gözler önüne sermekten büyük zevk alıyor, aynı zamanda da aykırı giyim tarzıyla bir ‘stil ikonu’ olarak tanımlanıyor. Vacchi'nin fotoğrafları arasında lüks evler, özel jetler, müthiş yatları var. Sizde evinizde ya da arkadaşınızda parti vermeyi düşünecek olursanız ve Gianluca gelsin benim partimde çalsın derseniz oldukça yüksek bir bütçeyi gözden çıkarmanız gerekir. Çünkü Gianluca'nın birinci kuralı gideceği partilere, hangi ülke olursa olsun kendi özel jetiyle gidiyor olması. 

Ve Vacchi geçtiğimiz günlerde Belek’in en gözde tatil mekanlarından biri olan Regnum Carya'ya ablası ve ekibiyle birlikte, özel jetiyle geldi. Tam bir golf tutkunu olan ve Hollywood'un birçok ünlü ismiyle golf oynayan Vacci Türkiye'de tam 1 milyon metrekarelik alana kurulu bulunan ve Avrupa'nın en iyi golf destinasyonu seçilen Regnum Carya Golf & Spa Resort'te o gece adeta latin rüzgarı estirdi. Otelin 3500 m2 lik ultra lüks Crown villasında konakladı. 

Regnum Carya Golf & Spa Resort'un dünyada gezip gördüğü sayılı otellerden biri olduğunu söyleyen Vacchi, Regnum Carya'ya aşık olduğunu söyledi...

Vacchi'nin hayran bırakan performansını ailece izlemeye gittiğimiz partide deyim yerindeyse büyülendik. Eşim ve kızımla beraber konakladığımız Regnum Carya' nın müthiş villasında geçirdiğimiz tatilin tadını sanırım hiç unutmayacağız. Kişiye özel hizmet anlayışının da ötesinde, alışılmışın dışında bir hizmet, kendini her attığın adımla özel hissettiğin büyülü bir yer. Nasıl anlatmalıyım bu atmosferi size bilemiyorum. Klasik otel anlayışından çok farklı, çok yüksek kalite ve hizmet anlayışı ile işletilen bir yer… Sahildeki Mısır'dan getirilen beyaz kumlar muhteşem. Güneş kreminden ellerinizin kirlendiğini düşünerek gözlüklerinizin temizlenmesi için size yardımcı olan servis elemanı, her dakika ‘bir isteğiniz var mı efendim?’ diye patenleriyle dolaşan özel personel olması şehir efsanesi değil.

Bu anlattıklarım çok küçük detaylar bunun gibi birçok ince ve nazik düşünceye sahip bir tesis. İstediğiniz her saatte (gece bile) havuza girebilme lüksünü yaşatan size özel Golf villa ve odalar harika. Elektrikli buggy servisler istediğinizde 5 dakika geçmeden odanızın kapısına geliyor ve istediğiniz yere bırakıyor. Mini Club çocukların iyi vakit geçirebileceği, isterseniz  çocuğunuzu sabah bırakıp akşam alabileceğiniz kapasitede. Kızımıza gösterdikleri sevgi ve ilgi anlatılmazdı. Onun mutluluğu bizim daha huzurlu tatil yapmamız için yeterliydi… Personelin hepsi güler yüzlü. Havuzlar, kalabalığı hissettirmeyen dizaynı ve daha burada anlatılamayacak kadar birçok özelliği var. Tabi unutmadan diğer bir önemli özelliği de G 20 zirvesinde dünya liderlerini aynı çatı altında buluşturan otel olma özelliği.

Bizce bu muhteşem tesis turizm sektörüne bir armağan. Herkes özeldir ve Vip hizmet almalıdır anlayışında, masal âleminde yolculuğa gideceğiniz rüya otel… Tüm bu ince düşünceleriniz ve Türkiye'ye böyle bir tesisi ve anlayışı kazandırdığınız için Teşekkürler. Regnum Carya Golf & Spa Resort bence anlatılmaz sadece yaşanır…