BIST 9.091
DOLAR 32,38
EURO 35,01
ALTIN 2.325,79
HABER /  GÜNCEL

Kılıçdaroğlu'ndan Danıştay üyesine tepki! Başkan kapının önüne koyacak

Danıştay üyesi Aysel Demirel'in Muharrem İnce tweet'i olay olmuştu. Attığı mesajlarla büyük bir tepkiye neden olan Danıştay üyesi Aysel Demirel'e bir tepki de Kemal Kılıçdaroğlu'ndan geldi. Kılıçdaroğlu katıldığı tv programında "Danıştay denen bir kurum varsa o hakim istifa etmeli. Danıştay Başkanı çağıracak, kapının önüne koyacak. Git AKP Kadın Kolları'na üye ol" dedi.

Abone ol

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, FOX TV ekranlarında yayınlanan 'İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat' programında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

Danıştay üyesi Aysel Demirel'in CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce ile ilgili tweet'i sosyal medyada büyük tepki çekmiş ve Demirel'e istifa çağrısı yapılmıştı.

24 Haziran seçimlerine sayılı günler kala FOX TV ekranlarında yayınlanan 'İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat' programına katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Danıştay üyesi Demirel'e sert tepki gösterdi ve Muharrem İnce ile ilgili tweet'ine ilişkin olarak "Danıştay denen bir kurum varsa o hakim istifa etmeli. Danıştay Başkanı çağıracak, kapının önüne koyacak. Git AKP Kadın Kolları'na üye ol" dedi. İşte Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından satırbaşları:

BEN BELEDİYE BAŞKANLARIMIZA TALİMAT VERDİM: Türkiye'de birlik ve bütünlüğü sağlayacağız. Kız çocuklarının eğitilmesi okuması lazım. Hayat standardının yükseltilmesi lazım. Ben belediye başkanlarımıza talimat verdim. Mutlaka yurt yapın.

Dünyanın en güzel şeyi bir çocuğa okutmak. Man Adası ile ilgili gösterdiklerimi kimse yalanlayamadı. Davalarımdan 3 öğrenciye burs verirlerse vazgeçiyorum. Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'ne yönlendiriyorum.

MUHARREM İNCE CUMHURBAŞKANLIĞI KOLTUĞUNA OTURACAK: Muharrem İnce Cumhurbaşkanlığı koltuğuna oturacak. Seçimleri kazanacağız. Bu 1. turda da gerçekleşebilir. Millet İttifakı meclis çoğunluğunu alacak

Bizim ittifakımız ilkesiz bir ittifak değil. Bu ittifak demokrasi ittifakıdır Danıştay denen bir kurum varsa o hakim istifa etmeli. Danıştay Başkanı çağıracak, kapının önüne koyacak. Git AKP Kadın Kolları'na üye ol

İNCE SON DERECE BAŞARILI: Parti genel başkanı hakim tayin ederse adalet çöker.Muharrem İnce son derece başarılı. Genç, dinamik, ufku ve hedefi olan bir kişi. Türkiye'nin bütün sorunlarını biliyor. İnce'nin babası kamyon şoförü bir Anadolu insanı. Kamyon şoförlerine sesleniyorum. Siz sizin gibi çalışan çocuk yetiştiren bugün cumhurbaşkanı aday olay olan kişiye oy verin.

Danıştay Üyesi Demirel'den Muharrem İnce'ye 'başörtü' eleştirisi...