BIST 9.645
DOLAR 32,58
EURO 34,88
ALTIN 2.439,29

Kılıçdaroğlu parçalanmış CHP'nin çürük meyvesi olacak!

Kemal Bey, madem bu kadar memleketi düşünüyor, Tayyip Erdoğan'ın 3. dönemde de Cumhurbaşkanı olmaması için bir şeyler yapsa ya. Önünde tam tamına 12 yıl var.

Farzedelim ki bugün 17 Nisan!

Referandum'dan "EVET" çıktı diyelim.

Kemal Kılıçdaroğlu ne diyor:

- Tayyip Erdoğan 10 yıl Cumhurbaşkanlığı yaptıktan sonra bir 5 yıl daha görevde kalmak için, Meclis'i fesh edecek!

Erdoğan referandumdan "EVET" çıksa bile, 2019'a kadar bekleyecek. Seçimin 2019'un Kasım ayında yapılacağını hesap edersek, üç yıla yakın bir zaman var. 

Üç rakamını aklınızda tutun lütfen!

O gün gelip çattı, Erdoğan halk tarafından yeni sisteme göre Cumhurbaşkanı seçilirse, 5 yıl daha işbaşında olacak. 

Etti 8 yıl...

CHP Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt'un yaptığı o rezil konuşmaya karşı söylenecek şey var ama ben özet geçeyim: Güzel kardeşim, konuşmayı bilmiyorsan o çatallı dilini dişlerinin arkasına sok!

2024 yılında Erdoğan başarılı olursa bir kez daha halkın teveccühüne mazhar kaldığında 8'in üzerine 5 yıl daha eklemiş olacağız.

Etti mi 13 yıl... 

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, bugünden 3. dönemin hesabını yaparken, aslında 12 yıl boyunca iktidara talip olmayacağını itiraf ediyor. Kemal Bey, madem bu kadar memleketi düşünüyor, Tayyip Erdoğan'ın 3. dönemde de Cumhurbaşkanı olmaması için bir şeyler yapsa ya. Önünde tam tamına 12 yıl var. Yıllardır iktidara hasret birinin, iktidar için çırpınması gerekirken, kalbimizi aldatma tercihinde bulunması sizi de düşündürmüyor mu?

Diyorlar ki "Tayyip Erdoğan'dan sonra biri gelirse, Türkiye'yi yangın yerine çevirirse..."

Tayyip Erdoğan'dan sonra siz gelin efendiler...

Millet seçecek Tayyip Erdoğan'dan sonra...

12 yıl var Tayyip Erdoğan'dan sonra gelecek adamın gelmesine...

O güne kadar, Tayyip Erdoğan gibi bir adam çıkaramıyorsanız, şimdiden ağlaşmayın, yapacağınız en güzel şey çekip gitmek. 

"Milletin gözü bana doymuş" diyor Kemal Kılıçdaroğlu. Hatalarıyla, başarısızlıklarıyla yüzleşmek yerine, zihin hapishanesindeki yalanları bir virüs gibi işliyor ve yayılmasını sağlıyor. 

İktidara muhtaç ama asla iktidar olamayacağını bilen birinin ağzından dökülen bu yalanların, halkın nazarında toz zerresi kadar karşılığı yok, olamaz. Zira, CHP'liler de buna razı değil. 

Korkarım ki, referandum sonrasında, Kemal Kılıçdaroğlu parçalanmış CHP'nin çürük meyvesi olarak kalacak. Tarihe de öyle geçecek!

İktidar özlemi ile, acı çeke çeke tarihe gömülme acısının tarifini bilen var mı? 

AK Parti'de kimin çocuğu milletvekili oldu?

18 yaşındaki gençlere milletvekili yolunu açan, Anayasa maddesine CHP'liler karşı çıkıyor.

Diyorlar ki:

-Bunlar kendi çocuklarını milletvekili yapacak!

AK Parti tam 15 yıldır iktidarda...

Erdoğan liderliğindeki AK Parti, girdiği bütün seçimlerde, Kemal Kılıçdaroğlu başta olmak üzere, herkesi yenilgiye uğrattı mı?

Evet...

Peki... 

15 yılda, bir tek AK Partili yöneticinin veya AK Parti'de siyaset yapan kişinin çocuğu milletvekili yapıldı mı?

Hayır!

Osman Gökçek, Çankaya'ya Belediye Başkanı olmak istemişti hatırladınız mı? Niye olamadı? Babası Melih Gökçek, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı olarak bir kez daha aday olduğu için. 

Melih Gökçek olmasaydı, Osman Gökçek'in önünde hiçbir engel olmayacaktı.

AK Parti geçmiş yıllarda prensip kararı aldı, "yakın akraba" olan kişiler milletvekili ya da belediye başkanı olamıyor.  15 yıllık bir AK Parti iktidarı döneminde bir tek yöneticinin çocuğuna Meclis'in yolu açılmadı. 

Şimdi soruyorum:

Ey 18 yaşa takılıp kalanlar...

Ey kuyruklu yalanlarıyla 18 yaşında milletvekili olmaya hak kazanan gençlerin önünü kapatanlar.. 

15 yılda sizin dediğiniz yalana tevessül etmeyen Tayyip Erdoğan, bundan sonra niye sizin yalanınızı gerçeğe dönüştürsün?

Buna ihtiyacı mı var?