BIST 9.525
DOLAR 32,57
EURO 34,72
ALTIN 2.487,47
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Kılıçdaroğlu öğretmenler gününü kutladı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ataşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Öğretmenler Günü etkinliğine katıldı. Kılıçdaroğlu, Türkiye'yi geleceğe öğretmenlerin taşıyacağını söyledi.

Abone ol

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, öğretmenlerle bir araya geldi. Sanatçı Kıraç'ın konser verdiği etkinliğe, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'nin yanı sıra çok sayıda öğretmen katıldı.

Kılıçdaroğlu, Ataşehir Belediyesi'nce Öğretmenler Günü dolayısıyla bir otelde düzenlenen etkinliğe katıldı. Burada konuşan Kılıçdaroğlu, öğretmenleri görünce Türkiye'nin geleceği konusundaki umutlarının arttığını belirterek, 80 milyonun en büyük güvencesinin öğretmenler olduğunu söyledi.

Öğretmenlerin Türkiye Cumhuriyeti'ni çağdaş uygarlığa ulaştıracağını vurgulayan Kılıçdaroğlu, "Bu nedenle sizlere şükran borçluyuz. Bunu, kelimelerle anlatmak mümkün değil. Siz öğretmenler, Türkiye'yi geleceğe ve uygarlığa taşıyacak, çocuklarımızı eğiteceksiniz. Onlar güzel bir dünyayı sizlerle keşfedecek, hayatı sorgulamayı, iyi bir insan olmayı, dinlemeyi, konuşmayı ve tartışmayı sizlerden öğrenecekler." şeklinde konuştu.

Kemal Kılıçdaroğlu, öğretmenlere çok şey borçlu olunduğuna dikkati çekerek, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bu ülkenin komutanlarını, akademisyenlerini yetiştiren sizlersiniz. Sizler, Cumhuriyet'in kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün gösterdiği yolda ilerlediğiniz sürece Türkiye'nin sırtını hiçbir güç yere getiremez. Öğretmenlerimi hala görürüm, Bayramda telefon eder şükranlarımı iletirim ve ellerinden öptüğümü söylerim. Öğretmenler iyi ki varsınız, Türkiye'nin umudu ve Türkiye'nin geleceği sizlersiniz. Öğretmenler Gününüz kutlu olsun."

Sanatçı Kıraç'ın konser verdiği etkinliğe, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'nin yanı sıra çok sayıda öğretmen katıldı.