BIST 9.645
DOLAR 32,54
EURO 34,89
ALTIN 2.429,46
HABER /  POLİTİKA

Kendisine oy veren 10 kişiyi arıyor!

Denizli'den milletvekili adayı olan Osman Buldan, memleketi Buldan'da kendisine oy veren 10 kişiyi ödüllendirecek.

Abone ol
7 Haziran seçimlerinde Denizli'den Merkez Partisi'nin birinci sıra milletvekili adayı Osman Buldan, memleketinde kendisine oy veren 10 kişiyi arıyor. Buldan, o 10 kişiyi bulması halinde Ankara'yı gezdirip ardından da parti genel başkanıyla tanıştıracak.

Merkez Parti’nin Denizli birinci sıra milletvekili adayı Osman Buldan’a, memleketi Buldan İlçesi’nden 10 oy çıktı. İl genelinde ise partisi, 268 oy aldı. Osman Buldan, teşekkür etmek ve çeşitli hediyeler vermek için oy veren seçmenini aramaya başladı. S

OY VEREN 10 KİŞİYİ ARIYOR

eçime kadarki süreçte yoğun bir çalışma yaptıklarını belirten Osman Buldan, "Memleketim Buldan İlçesi’nde ciddi şekilde vatandaşlarımızla bir araya geldik. Seçimin ardından Buldan’dan partime 10 oy çıktığını gördüm. Bunun üzerine ben de bizim partimize ve şahsıma ilgi gösteren bu 10 kişiyi bulmak için kolları sıvadım. 10 kişiyi bularak kendilerine teşekkür etmek istiyorum. Bu kişilerle Ankara’ya gidip Anıtkabir ziyareti yaparak genel başkanımızla tanıştıracağım. Bana oy veren kişiler lütfen bana ulaşsın" dedi.