BIST 8.988
DOLAR 32,31
EURO 35,07
ALTIN 2.277,21
HABER /  GÜNCEL

Kemal Kılıçdaroğlu yataktan kaldırıp...

FETÖ'nün en önemli yayın organı olan Zaman'a kayyum atanması üzerine CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun milletvekillerini yataktan kaldırıp destek eylemine gönderdiği iddia edildi.

Abone ol

Akşam gazetesi "Yataktan kalkırıp Zaman'a göndermiş" manşetiyle okurların karşısına çıktı.

17 Aralık operasyonuyla birlikte hükümete savaş ilan FETÖ'ye destek çıkmakla eleştirilen Kılıçdaroğlu, Akşam gazetesinin manşetine taşındı.

Kılıçdaroğlu'nun Zaman'a kayyum atanmasından sonra destek için şimdilerde firari olan Abdülhamit Bilici ve tutuklu Ali Bulaç'ı genel merkezde ağırladığı fotoğrafı manşetten veren gazete, ilk sayfasına CHP'nin grup toplantısında konuşulduğunu iddia ettiği detayları aktardı.

Balyoz ve Ergenekon kumpaslarında mağdur olan Tuncay Özkan, Dursun Çiçek gibi isimlerin Zaman Gazetesi'ne destek için için gazeteye giden Eren Erdem'i eleştirdiğini yazan gazete, şu ifadelere yer verildi:

"GENEL BAŞKAN ARAYIP GÖNDERDİ"

"'FETÖ'nün yayın organlarında ne işiniz var" diyen CHP'Elere Erdem'in verdiği yanıt, Kılıçdaroğlu'nun örgüte desteğinin itirafı oldu: Biz kendi isteğimizle oraya gitmedik. Bizi Genel Başkan arayıp gönderdi. Hatta bazılarımız yataktan kalkıp oraya geldi. Basın özgürlüğü için oraya gittik."