BIST 8.976
DOLAR 32,33
EURO 35,07
ALTIN 2.285,82
GÜNCEL

Sedanur Güzel'in bulunduğu yere bakın! Otopsi sonucu tecavüz...

KARS'ta kaybolan Sedanur Güzel'in otopsisi tamamlanırken bugün cesedinin bulunduğu yerin görüntüleri medyaya yansıdı. Sedanur'un olayında Leyla ile benzer bir nokta ortaya çıktı.

KARS'da yaşanan ve Türkiye'yi kahreden olayda Sedanur Güzel'in otopsisi Erzurum Adli Tıp Kurumunda yapıldı. 9 yaşındaki Sedanur'un cenazesi toprağa verilirken, ilk bulgular küçük kızın cinsel istismara uğradığı yönünde oldu. Kesin sonuçları otopsi raporu ortaya koyacak. Olayla ilgili tutuklu olan Ertan Bozkurt'un sosyal medya hesaplarından ve cep telefonundan cinsel içerikli görüntüler çıkmıştı. Bugün Sedanur'la ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Cesedinin bulunduğu yer kafa karıştırdı. İşte son gelişmeler:

SEDANUR GÜZEL'İN CESEDİ NASIL BULUNDU: Sedanur Güzel 16 Eylül'den beri kayıptı ve onu Jandarmadan AFAD'a, özel ekiplerden kadavra köpeklerine kadar geniş bir ekip arıyordu. Sedanur'un cesedi 7. günde öyle bir yerde bulundu ki kafalarda kuşku işaretleri yarattı.

BİR SÖĞÜDÜN ALTINDA BULUNDU : Sedanur Güzel'in cesedinin bulunduğu yer işte tam burası. Küçük kızı öldüren katil zanlısı onun üzerine taşlar yığarak cesedini saklamış. Küçük kızın cesedinin bulun ekibin anlattıkları tüyleri diken diken etti.

CESET ÖYLE KURUMUŞ Kİ... : Sedanur'un cansız bedenini bulan ekipler böyle bir vahşeti daha önce görmediklerini belirterek şunları anlattılar: -"Bir taş var taşın alt tarafına koymuş, üzerine taşlar yığarak kapatmaya çalışmış. Kokudan dolayı ortaya çıkmış. Öyle ki ceset kurumuştu. Bir taşa bir oduna dokunursun ya öyleydi. Sedanur kuş gibi hafif olmuştu. Böyle bir vahşet olamaz. Anlatamıyorum, taşların arasına koymuş. Böyle bir vicdan olamaz".

SEDANUR'U ATAK BULDU : Günlerce aranan Sedanur'un cesedini Jandarma'nın köpeği Atak buldu. Köylülerin balık tuttuğu dereye yakın olan alan hayli sarp bir yerdeydi. Cesedin bulunduğu yerle ilgili çarpıcı bir bilgiyi de vali paylaştı.

SEDANUR OLAYI DA LEYLA GİBİ : Sedanur Güzel'in cesedinin bulunduğu yer köye 1 kilometre uzaklıktaki kayalık bir alan. Kars Valisi Rahmi Doğan daha önce cesedin bulunduğu yerin civarında arama yapıldığını ancak bir ize rastlanmadığını açıkladı. Haliyle Sedanur'un cesedinin sonradan oraya getirilip bırakılmış olma ihtimali var. Ağrı'da geçtiğimiz bayram kaybolan Leyla olayında da benzer bir durum yaşanmıştı. Küçük kızın cesedi defalarca aranan yerde bulunmuştu.

SEDANUR'UN OTOPSİ SONUÇLARI : Sedanur'un otopsisini Erzurup Adli Tıp kurumu yaptı ve küçük kızın cenazesini ailesine teslim etti. Sedanur toprağa verilirken adli tıp kurumunun raporu açıklaması bekleniyor. İlk bulgular Sedanur Güzel'in tecavüz kurbanı olduğu yönündeydi. Sedanur'un nasıl öldürüldüğü otopsi ile netleşecek.

Sitene Ekle
Etiketler