BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,75
ALTIN 2.497,22
GÜNCEL

Kayıp Leyla Aydemir'e ne oldu bulundu mu? Şoke eden telefon

AĞRI'da kayıp olan 4 yaşındaki Leyla Aydemir olayında yeni haberler var. Leyla Aydemir bulunması için çalışmalar aralıksız sürdürülürken Leyla’nın amcası Yusuf Aydemir’e gizli numaradan gelen bir telefon güvenlik güçlerini harekete geçirdi.

AĞRI ve Türkiye küçük Leyla için seferber oldu. 4 yaşındaki Leyla Aydemir'i arama çalışmalarına 200 kişilik bir özel ekiple devam edilirken Leyla’nın amcası Yusuf Aydemir’e gizli numaradan gelen bir telefon güvenlik güçlerini harekete geçirdi.Gizli numaradan arayan kadın, “Leyla elimizde. Başınız sağ olsun” dedi.

Ağrı'nın Bezirhane köyünde bayramın birinci günü kaybolan 3,5 yaşındaki Leyla Aydemir, Jandarma Genel Komutanlığından gönderilen kadavra ve ceset arama köpeğinin de katılımıyla yedinci günde sazlık ve bataklık arazide arandı. Aydemir'in köyde gidebileceği alanlar, uzman ekipler eşliğinde yeniden tarandı.

Arama çalışmalarından bir sonuç alınamazken ekiplerin, köy dışındaki alanlarda da küçük Leyla'yı arama çalışmalarına devam ettiği belirtildi.

Leyla’nın kaybolmasının ardından köyde çocuklar tedirgin oldu. Leyla’nın bir araçla kaçırıldığına dair iddialarda bulunan çocuklar, ailelerinin yanından uzağa ayrılamaz oldu.

Çocuklar, “O gün yanımıza gelen beyaz minibüsteki kişiler, 'Gelin size şeker verelim' dediler. Biz korkup kaçınca, onlar da köyden hızla uzaklaştı" dediler.

Sitene Ekle