BIST 9.547
DOLAR 32,50
EURO 34,80
ALTIN 2.488,92
HABER /  POLİTİKA

Katar Emiri mesaj verdi Erdoğan paylaştı

Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani, "Ümmetin sorunları ve Katar'ın yanında duran Türkiye'nin ve oradaki kardeşlerimizin yanındayız." dedi. Başkan Recep Tayyip Erdoğan ise Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani ile görüşmesine ilişkin Twitter'dan açıklama yaptı.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Katar Emirinin mesajını paylaştıktan sonra yaptığı açıklamada "Dost ve kardeş ülke Katar ile ilişkilerimiz birçok alanda güçlenerek devam edecek" ifadelerine yer verdi.

Katar Emiri Al Sani, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, şu ifadelere yer verdi: "Ümmetin sorunları ve Katar'ın yanında duran Türkiye'nin ve oradaki kardeşlerimizin yanındayız. Bugün Ekselansları Başkan Erdoğan ile Ankara'da yapmış olduğum önemli görüşmeler çerçevesinde, üretken, güçlü ve sağlam ekonomiye sahip bu ülkede 15 milyar dolar tutarında bir mevduat ve yatırım projeleri paketini duyurduk."

ERDOĞAN'DAN AÇIKLAMA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da Katar Emiri ile yaptığı görüşmenin ardından Twitter'dan şu mesajları paylaştı: 

"Bugün bir çalışma ziyareti için ülkemize gelen kardeşim @TamimBinHamad ile çok verimli ve olumlu bir görüşme gerçekleştirdik. Kendisini Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde ağırlamaktan büyük memnuniyet duydum. Şeyh @TamimBinHamad ve Katar halkına Türkiye'nin yanında durdukları için milletim adına teşekkür ediyorum. Dost ve kardeş ülke Katar ile ilişkilerimiz birçok alanda güçlenerek devam edecek.

Katar'dan ABD'ye kapak! Türkiye'ye dolar yağdıracak tam 15 milyar dolar...