BIST 9.525
DOLAR 32,50
EURO 34,76
ALTIN 2.490,69
GÜNCEL

Kars'ta kaybolan minik Sedanur'dan kahreden haber!

KARS'ta geçen pazar günüden bu yana kayıp olan 9 yaşındaki Sedanur Güzel'in cansız bedenine ulaşıldı.

Kars'ın Kağızman ilçesinde 7 gün önce kaybolan 9 yaşındaki Sedanur Güzel'in cenazesi, Paslı köyü yakınlarında üzeri taşlarla örtülü vaziyette bulundu.

Türkiye'nin günlerdir konuştuğu kayıp Sedanur olayı acı sonla bitti. Minik kızın cansız bedeni köyün yakınında bulundu.

Sedanur kaybolduktan sonra jandarma ve arama kurtarma ekipleri köyü ve etrafını didik didik aramıştı. Günlerce aranan kızın bulunması için ailesi Müge Anlı'nın programına katılmışlardı. Sedanur'u en son gördüğünü söyleyen komşuları Ertan Bozkurt çelişkili ifadeler verince şüpheler onun üzerinde yoğunlaştı. Ertan Borzkurt havaalanında polisler tarafından gözaltına alınmış, sahte kimlik kullanmaktan ve cezaevi firarisi olmaktan tutuklanmıştı. Ekipler Ertan Bozkurt'un evini de defalarca kez aradılar. Dün akşam da Ertan Bozkurt'un evi, ahırı ve samanlığı tekrar arandı.

Abdullah ve Handan Güzel çiftinin kaybolan büyük kızları Sedanur Güzel (9) için sabah saatlerinde başlatılan arama çalışması akşam saatlerine kadar sürdü. 

Kars İl Jandarma Komutanlığı Paslı Karakol Komutanlığı ekipleri, Güzel'in kaybolması olayına karıştığı iddia edilen ve tutuklanan komşusu Ertan Bozkurt'un evini ve ahırını didik didik aradı. Ekipler çevrede inceleme de yaptı.

DÜN AKŞAM DA İZE RASTLANMADI: Ertan Bozkurt'un evinin önünde bulunan saman yığını da jandarma ekiplerince arandı. Saman yığınının kapladığı alanın geniş olması nedeniyle olay yerine iş makinesi çağrıldı. İş makinesiyle yapılan yaklaşık 1 saatlik çalışmayla saman yığını arandı ancak bir ize rastlanmadı.

ANNESİ KARDEŞİ VE KOMŞULARI İFADE VERDİ: Ertan Bozkurt'un anne ve kardeşi de karakola götürülerek ifadelerine başvuruldu. Bu arada Güzel'in bazı komşuları da ifade verdi. 

CANSIZ BEDENİ BULUNDU: Ancak ne yazık ki Minik Sedanur'un cansız bedeni köyün yakında üzeri taşlarla örtülmüş halde bulundu. Jandarma ekiplerinin incelemeleri devam ediyor.

Sitene Ekle