BIST 9.080
DOLAR 32,39
EURO 35,11
ALTIN 2.325,82
HABER /  POLİTİKA  /  SP

Karamollaoğlu'ndan "sızliyeah" paylaşımı!

Cumhurbaşkanı adayı ve Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Millet İttifakı'nda yer almasıyla ilgili kendilerine yönelik eleştirilere twitter'dan cevap verdi.

Abone ol

Cumhurbaşkanı adayı ve Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, 24 Haziran seçimleri için CHP ve İYİ Parti ittifakında yer almasıyla ilgili eleştirilere cevap verdi. Karamollaoğlu, bu eleştiriler için 'Laiklik elden gidiyeah' repliğine atıf yaparak, "Erbakan'ın kemikleri sızliyeah!" notu ile paylaştı.

Saadet Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Temel Karamollaoğlu, resmi Twitter hesabından Saadet Partisi'nin kurucusu merhum Necmettin Erbakan ile ilgili bir paylaşımda bulundu.

Karamollaoğlu paylaşımında, Saadet Partisi'nin Millet İttifakı'nın içinde yer alması nedeniyle yapılan eleştirilerilere yanıt verdi. Erbakan'ın 6 Temmuz 1996 tarihli TBMM konuşmasını paylaşan Karamollaoğlu, "Erbakan Hocanın kemikleri sızliyeah!" notunu düştü.

Karamollaoğlu'nun paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni ve paylaşım aldı. Karamollaoğlu'nun paylaşımını Saadet Partisi de resmi hesabından paylaştı.