BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,79
ALTIN 2.509,09
HABER /  MEDYA

Kanatsız Kuşlar 45. bölüm fragmanı son bölüm nefes kesti

Kanatsız Kuşlar 45. yeni bölüm fragmanı şimdiden merak ediliyor. 10 Mayıs Perşembe akşamı ekrana gelecek olan kanatsız Kuşlar 45. yeni bölümüne neler olacak? Son bölümüyle nefesleri kesen Kanatsız Kuşlar 45. yeni bölüm fragmanı İnternethaber'de.

Abone ol

ATV'de perşembe akşamları ekrana gelen ve yayınlandığı gün reytinglerde üst sıralara yerleşmeyi başaran Kanatsız Kuşlar dizisi, son bölümüyle yine nefesleri kesmeyi başardı. Herkes şimdiden Kanatsız Kuşlar'ın 45. yeni bölüm fragmanını da merak etmeye başladı.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? Kemal ölmüştür. Onunla aynı arabada bulunan Nefise için açıklanması zor bir durumdur bu. Bir anda bütün oklar üzerine yönelir. Emre, Muzaffer'in oğlu bildiği Tarık'ın bir yanlışına müdahale eder. Ancak Tarık, üzerindeki suçlamayı terse çevirince Emre ile Muzaffer bir kez daha karşı karşıya gelir. Bu kez ipler tamamen kopacak gibidir ve Nefise artık gerçeği haykırmaya kararlıdır. Ahmet, Cemre üzerinden Zeynep'i çıldırtacak hamlelerine büyük bir halka ekler. Acaba Cemre sonunda gerçeği görebilecek midir? Ne pahasına olursa olsun Ahmet'le hesaplaşmayı aklına koyan Zeynep, Onur'la da arasını düzeltmektedir. Zor zamanda geceden sabaha yan yana olan ikili, birbirlerini sevdiklerine ve asla vazgeçemeyeceklerine de emin olurlar.

KANATSIZ KUŞLAR 45. BÖLÜM FRAGMANI