BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  MEDYA

Kalp Atışı bugün var mı yeni bölüm ne zaman?

Kalp Atışı bugün var mı 19 Ocak Show Tv yayın akışında ne var? Geçtiğimiz iki hafta boyunca ekrana gelmeyen Kalp Atışı yeni 27.bölümü bugün yayınlanacak? Kalp Atışı hayranlarının merakla beklediği bilgi ise kanaldan geldi. Peki Kalp Atışı hangi gün yayınlanacak?

Abone ol

Kore uyarlaması olan Kalp Atışı dizisi ilgiyle takip edilmeye devam ediyor. Cuma günleri güçlü rakiplerle mücadele eden Kalp Atışı reytinglerde istediği sonucu elde edemiyordu. Kanal ise Kalp Atışı ile ilgili yeni bir düzenlemeye gitti.

Başrollerini Öykü Karayel ile Gökhan Alkan'ın paylaştığı Kalp Atışı'nın 2 hafta boyunca ekrana gelmemesi nedeniyle final iddiaları güçlenmişti. Aynı zamanda senaryoda yaşanan sıkıntılar nedeniyle de dizinin final yapacağı iddia edilmişti. Fakat kanal diziyle ilgili yeni bir düzenlemeye gitti. Bundan böyle Kalp Atışı cuma günleri ekrana gelmeyecek. Peki Kalp Atışı hangi gün yayınlanacak?

KALP ATIŞI YAYIN GÜNÜ DEĞİŞTİ? Kalp Atışı'nın yayın günü değişti. Kalp Atışı yeni bölümleriyle artık pazar günü ekrana gelecek. Kalp Atışı 27.bölümü fragmanını haberimizden izleyebilirsiniz.