BIST 9.149
DOLAR 32,37
EURO 34,96
ALTIN 2.325,57
HABER /  MEDYA

Kalp Atışı bu akşam var mı 12 Ocak Show Tv yayın akışı

Kalp Atışı bugün var mı Show Tv 12 Ocak 2018 yayın akışında neler var? Yılbaşı haftası nedeniyle geçen hafta Kalp Atışı yeni bölümüyle ekrana gelmemişti. Fragmanı da yayınlanmayan Kalp Atışı bugün yayınlanacak mı final mi yapıyor?

Abone ol

Show Tv'de cuma günleri yayınlanan başrollerini Öykü Karayel ile Gökhan Alkan'ın paylaştığı Kalp Atışı yeni bölüm fragmanı yayınlanmadı. Binlerce kişi Kalp Atışı yeni bölüm ne zaman ekrana gelecek sorusunu soruyor. Peki Kalp Atışı bugün yayınlanmayacak mı?

Kalp Atışı yeni bölümü bu hafta yayınlanmayacak. 5 Ocak Cuma günü Kalp Atışı yeni bölümünü Show TV yayın akışında göremeyen seyircileri için bir kötü haber daha geldi. Yaz sezonunda ekran macerasına başlayan Kalp Atışı'nın ilk bölümlerinde sahip olduğu reytingleri yakalayamaması sonucunda önümüzdeki günlerde final yapacağı iddia ediliyor.

KALP ATIŞI NEDEN YAYINLANMADI İddialara göre Kalp Atışı yakın tarihte final yapacak. Final yapacağı için Kalp Atışı'nın yeni bölümü bu akşam ekrana gelmeyecek. 

KALP ATIŞI SON BÖLÜM NELER OLDU?

Kalp Atışı'nın 26. bölümünde; Sultan’ın tuzağına düşen Çetin hastanede ölümle pençeleşirken, Ali Asaf da hem Çetin’i hayata döndürmeye çalışmakta hem de Eylül ile ilişkilerini normalleştirmeye uğraşmaktadır. Babasının ölümü sonrası İpek’in kendisine karşı ördüğü duvarı yıkmak isteyen Eylül ise eşi ve kardeşi arasında kalmaktan oldukça mutsuzdur. Yapışık ikizler hayatlarının en önemli kararını alma arifesinde büyük ikilem yaşarken, Eylül’ün geçmişinden gelen bir hasta bu zor dönemde Eylül için en büyük moral kaynağı olur. Sultan’ın organize ettiği yılbaşı yemeğinde bir araya gelen doktorların keyifli geçen gecesi Ali Asaf’ın Eylül’e yaptığı sürpriz teklif sonrası gergin bir hal alırken; Sinan’ın Çetin üzerinden yaptığı planları da hiç beklenmedik sonuçlar doğuracaktır