BIST 9.523
DOLAR 32,60
EURO 34,83
ALTIN 2.491,69
HABER /  MEDYA

Kalp atışı 25.bölüm fragmanı yeni bölümde nefesler tutulacak

Kalp Atışı 25.yeni bölüm fragmanı şimdiden merak edilmeye başlandı. 22 Aralık 2017 Cuma günü ekrana gelecek olan Kalp Atışı 25.yeni bölümde neler olacak? Kalp Atisi 25.yeni bolum fragmani ve tum detaylar internethaber'de.

Abone ol

Show Tv'nin cuma günleri ilgiyle takip edilen dizisi Kalp Atışı yayınlanan son bölümüyle büyük ilgi gördü. Ali Asaf'ın ortaya çıkması ve Eylül'ün babasına ameliyat yapması geceye damga vurdu. Kalp Atışı 25.yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Başrollerini Öykü Karayel ile Gökhan Alkan'ın paylaştığı Kalp Atışı 24.bölüm fragmanı ekrana geldi. 22 Aralık tarihinde 25.bölümüyle ekrana gelecek olan Kalp Atışı'nda yine nefesler tutulacak. Aksiyonun ve dramın eksik olmadığı Kalp Atışı 25.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Gelin hep birlikte Kalp Atışı 25.yeni bölüm fragmanına bakalım.

KALP ATIŞI 25.YENİ BÖLÜM FRAGMANI

EN YAKIŞAN OYUNCU ÇİFT ÖDÜLÜ Öykü Karayel ile Gökhan Alkan'ın başrolü paylaştığı Kalp Atışı'na Eylül ve Ali Asaf karakterini en yakışan çift ödülünü aldı. Düzenlenen törende sahneye çıkan Eylül ve Ali Asaf'ın ne kadar yakıştığı bir kez daha gözler önüne serildi.