BIST 9.717
DOLAR 32,55
EURO 34,94
ALTIN 2.442,01

Kadın bedeninde iktidar kurmak

Artık şuna tamamen inanmaya başladım. Başbakan Erdoğan önce cicili bicili cümlelerle harika hayaller kurmamız için bize bir zemin hazırlıyor.

Artık şuna tamamen inanmaya başladım. Başbakan Erdoğan önce  cicili bicili cümlelerle harika hayaller kurmamız için bize bir zemin hazırlıyor. Sonra birden aklına esince, "Ooooo şunlara bak sen! Ne de güzel hayaller kurmuşlar. Dur şu hayallerini bir yerle bir edeyim" diye harekete geçiyor.

İzandan ve vicdandan yoksun biri değilim. İktidar partisinin verdiği diğer emekleri bir çırpıda yok sayacak biri hiç değilim. Ama yani şu son dönemlerdeki kürtaj tartışması, iş mi yani?

Doluya koyuyorum olmuyor, boşa koyuyorum dolmuyor..

Kafamda sorular kuruyorum, cevaplar arıyorum..

10 yıllık iktidarınızda devlet olarak kürtaja kanunen izin vereceksiniz. Sonra çeşitli nedenlerle kürtaj olup çocuğunu aldıran kadına "Katil" diyeceksiniz.. Bu durumda siz de "Seri katil" olmuş olmuyor musunuz?

Hadi geçtik onu...

Bu ülkede zinayı suç olmaktan çıkarıyorsunuz.. "Bozulan kızlık zarını itinayla eski haline getiren" ve adına da "Estetik/güzellik merkezi" diyen sözde sağlık kuruluşlarına özel ruhsat veriyorsunuz. Sonra iş kürtaja gelince yasak diyorsunuz.? E ama bu duruma bizzat siz zemin hazırlamış olmuyor musunuz?

Tamam neyse onu da geçtik..

Bu ülkede tecavüzcüler sokaklarda kol geziyor mu?

Geziyor. Tecavüzle yetinmeyip hamile bırakanlar var mı?

O da var..

Peki bu ülkede ensest ilişki var mı?

Var..

Kızına, gelinine, bacısına, annesine tecavüz eden ve hatta hamile bırakan mahluklar var mı?

E tamam o da var.

Peki bu durumda hamile kalan bir anneye, kızkardeşe, yengeye siz "İlla doğuracaksın" demekteki kastınız nedir?

Hadi diyelim ki bu olmadı da, bir genç kız sevgilisinden ilişki sırasında (Sizin deyiminizle çocuk peydahladı) hamile kaldı ve o çocuğu aldırmak istiyor. Siz o genç kızın bedeni üzerinde kendi iktidarınızı mı kuracaksınız?

"Madem yaptın, o zaman seni cümle aleme rezil edeceğim. Sokağa çıkacak yüz bırakmayacağım. O piçi doğuracaksın" mı diyeceksiniz?

Sayın Sağlık Bakanı çıkmış, "Doğursunlar efendim. Biz devlet olarak o çocuğa bakarız" diyor gönül rahatlığıyla..

Duyanların aklını, beynini yerinden çıkaracak bir cümle bu cümle.. Hani kürtajsa bu da beyin kürtajı olsa gerek diyorum.

Sayın bakan iyi diyorsunuz hoş diyorsunuz da; Siz Pozantı Cevaevi'nde tecavüze, tacize maruz kalan çocuklara sahip çıktınız mı ki bunlara sahip çıkasınız? Yetiştirme yurtlarında bu tür olaylar olmuyor mu günümüzde? Onlara ne kadar sahip çıktınız önce ondan haber verin bize lütfen!

Hayır yani bu çocukların sayısını artırmaksa niyetiniz bilemem!

Sahi ne diyeceksiniz bu çocuklar da aynı akibeti paylaştığında yarın öbür gün.. "Annesi de aynı yolun yolcusuydu. Fazla komaz onlara be!" diyecek haliniz yok herhalde.

Büyüyen, gençliğe adım atan, askere gitmek isteyen çocuk, o yetiştiği yurttaki yetkililere "Ben niye buradayım" diye sorduğunda cevap ne olacak.

"Senin annen bir melek değildi yavrum. E haliyle sen de piç kurusunun tekisin. Keleksin kelek!" denmeyeceğine göre?...

Ne fısıldanacak cevap arayan meraklı kulaklarına?

Galiba diyorum..

Galiba tecavüze uğrayan kadına, "Zorla doğurtturma" cezası sizi tatmin etmemiş olacak ki, bir de doğurduğu canını elinden alma ve evlat hasretiyle kavurma gibi bir acıya reva göreceksiniz!..

Bakınız..

Kendimden iri laflar etmeyi seven biri değilim.

Bir yazar edasıyla ahkam da kesmiyorum burada.. Kürtajı sezaryeni savunan, veya karşısında olan bir pozisyonum da yok.. Sadece bir birey olarak, yani bu ülkenin bir ferdi olarak, kafamı kurcalayan sorulara cevap istiyorum beni yönetenlerden..

Diyorum ki, madem ortaya bir laf attınız..

İçini de doldurun..

"Kürt Açılımı"ndan sonra bir de "Kürt-aj-ılımı" sorunu yaşatmayın bana ve benim gibilere..

Sap ile samanı ayırmak gerekiyor diyorum.

Yoksa bunun sonu facia olur diyorum..

Merdiven altı kürtajlarına, yeni töre cinayetlerine, düşük yapmak için kocakarı ilaçları içerek hayatını istemeden de olsa sonlandıran kadınların yaşadığı bir Türkiye yaratacaksınız diyorum..

Sosyo ekonomik ve kültür düzeyi düşük kesimlere bu durumu iyi anlatmazsanız, inanın çok büyük yanlış anlaşılmalara vesile olacaksınız diyorum..

Yanlış anlaşılma demişken..

Daha önce, "Fenerium mağazaları Rumlara para akıtıyor. Fenerium-Rum bağlantısına dikkat" diyen manyaklar görmüştüm.. Kürtaj için de "Bu Kürtler'e karşı bir operasyon. Kürt-aj.. Neymiş? Kürtlerin çocuklarını 'Aj-susuz' bırakacak ve soyunu kurutacak bu AKP. Ahan da yazıyorum buraya yakında görürsünüz" diyen avel..

Seni de beyin hücrelerini bu hale getirdiğin için ayrıca tebrik ediyorum!

Dipnot: Diyanet İşleri Başkanlığı, Kürtaj konusunda "Belli haller"i bundan yıllar önce belirlemiş ve "10 haftaya kadar" kürtajın caiz olduğunu açıklamıştı. Eğer "Ulemadan" fetva istiyorsanız alın size fetva. Ama yok Diyanet İşleri Başkanlığı'nı dinlemiyorsanız, o zaman o kuruma ne gerek var.

Kapatın gitsin!