BIST 9.717
DOLAR 32,55
EURO 34,93
ALTIN 2.439,82
HABER /  MEDYA

Kadın 29.yeni bölüm fragmanı yayınlandı Şirin Sarp'a ne yalan söyledi

FOX TV ekranlarında izleyici karşısına çıkan Kadın 28.son bölümünde Bahar'a ne oldu? Şirin Sarp'a ne yalan söyled? Kadın 28.son bölüm ardından Kadın 29.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte Kadın 29.yeni bölüm fragmanı.

Abone ol

FOX TV ekranlarında yayınlanan ve reytinglerin zirvesinden düşmeyen Kadın 28.son bölümde Şirin'in annesi Hatice'ye Sarp itirafı sonrası, Hatice Şirin'i sorgulamaya başladı. Peki Şirin'in Sarp'a söylediği yalan ne? Kadın 28.son bölüm ardından Kadın 29.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Gelin önce Kadın 28.son bölümde neler oldu özetine bakalım hemen ardından Kadın 29.yeni bölüm fragmanını izleyelim. Kadın yeni bölümüyle Salı 20.00'de FOX'ta!

KADIN 28.SON BÖLÜMDE NELER OLDU ÖZETİ; Şirin, Sarp’ın yaşadığını ve tehdit edildiğini Hatice’ye anlatır. Hatice, önce Şirin’in anlattıklarına inanmayıp hayal gördüğünü düşünse de daha sonra ona inanır. Bahar’ın her geçen gün hastalığı daha çok ilerlemekte ve baş dönmeleri de artmaktadır.

Bahar’ın bir an önce ilik nakli olması gerektiğini söyleyen Jale, Şirin’in tedavi sürecinde, başka ilik aramaya devam eder. Bahar’ın bir kardeşi daha olabileceğini düşünen ve son çare eski kocasının sevgilisine giden Hatice’nin bir planı vardır. Bahar’a doğum günü sürprizi yapmak isteyen Enver herkesi organize eder. Doğum gününde alınan hediyelerden biri Bahar’ı utandırırken, diğeri ise üzecektir... Kadın yeni bölümüyle Salı 20.00'de FOX'ta!

KADIN 29.YENİ BÖLÜM FRAGMANI