BIST 9.080
DOLAR 32,38
EURO 35,00
ALTIN 2.324,14

Jüpiter Uranüs Üçgeni...Büyük Sürprizler Heyecan Yaratabilir.

Aslan burcunda ilerleyen Jüpiter, Koç burcundaki Uranüs ile üçgen açı yapacak.

Bugün 25 Eylül Perşembe...Jüpiter günündeyiz…

Terazi burcunda ilerleyen Ay ilişkiler, işbirlikleri, diplomasi ile ilgili konulara dikkat çekiyor. Dün doğan yeniayın ardından yeni girişimlerde bulunabiliriz. Denge ve uyum arayışımız öne çıkarken zaman zaman sürpriz gelişmeler kontrol dışı durumlar da yaratabilir.

Aslan burcunda ilerleyen Jüpiter, Koç burcundaki Uranüs ile üçgen açı yapacak. Değişim gerektiren konularda daha cesur davranmamız gerekebilir. Beklediğimizden daha ilginç sonuçlarla karşılaşabiliriz. İyimser ve cesur enerjiler değişik deneyimler yaşatabilir.

( Yükselen burcunuzu bilmiyorsanız hemen sorup öğrenebilirsiniz)

 (21 Mart - 20 Nisan) 

Keyifli ve süprizli bir gün sizi bekliyor olabilir. Bugün geri planda kalmayın ve yeteneklerinizi ortaya çıkarın. Çok dikkat çekecek ve beğenileceksiniz. Aşk hayatınızda ayaklarınızı yerden kesecek bir tanışma veya ilginç bir teklif ile karşılaşabilirsiniz.

 (21 Nisan - 21 Mayıs) 

Gizli hayranlarınızdan önemli yardımlar görebileceğiniz bir dönemdesiniz.Koruyucu meleklerin varlığını hissedebilirsiniz. Ev, mülk, aileye ait varlıklarla ilgili memnun edici gelişmeler olabilir. Aile büyükleri ve ebeveynlerle ilgili keyifli haberler alabilirsiniz.

 

 (22 Mayıs – 21 Haziran) 

İletişim, yayıncılık, eğitim, internet, fuar, promosyon ve benzeri işlerle ilgili sürpriz ve hızlı gelişmeler olabilir. Alacağınız haberler sizi çok sevindirecek ve üzerinde çalıştığınız projelerle ilgili beklentilerinizi de arttıracak. Grup çalışmaları ve arkadaşlardan önemli faydalar sağlayabilirsiniz. Bugün tanıştığınız ve konuştuğunuz kişilere dikkat edin

 ( 22 Haziran-22 Temmuz) 

Evinizle ilgili her türlü konu ya da işle ilgilenebileceğiniz, bunu da büyük keyif alarak yapacağınız bir gün geçirebilirsiniz. Kariyer yaşamınızda karşınıza sürpriz fırsatlar çıkabilir. Uranüs ve Jüpiter arasındaki üçgen açı maddi durumunuzu iyileştirecek iş ve kariyer değişimlerine imkan verebilir. Gelecek teklifleri iyi değerlendirmeye çalışın. 

 (23 Temmuz – 23 Ağustos) 

Gerçekten çok şanslı ilginç bir dönemde bulunuyorsunuz. İmkansız gibi görünen bazı istekleriniz gerçekleşebilir. Hukuksal sorunlar hızla çözümlenebilir. Yurtdışı bağlantılı işler, akademik konularla ilgili sürpriz fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Ani bir seyahate çıkabilirsiniz.


 (24 Ağustos - 22 Eylül) 

Maddi durumunuzu etkileyecek bazı girişimler ve yatırımlar konusunda süpriz gelişmeler gündeme gelebilir. Bilmediğiniz konuları öğrenebilir, gizli yardımlar alabilirsiniz. İç dünyanız zenginleşiyor, sezgilerinize de kulak vermeyi unutmayın.

 (23 Eylül - 23 Ekim) 

Hayallerinizin gerçek olabileceği güzel bir gündesiniz. Arkadaşlarınız ve grup çalışmalarından önemli yardımlar alabilir, sürpriz tanışmalar yaşayabilirsiniz. Bu ilişkiler sizi kariyerinizde önemli bir noktaya taşıyabilir. Dernek, vakıf, klüp çalışmalarına katılabilir, önemli faydalar sağlayabilirsiniz.

 (24 Ekim - 22 Kasım ) 

Kariyer yaşamınızda üstelerinizden ve otorite kavramlarından önemli destekler alabileceğiniz, ön plana çıkabileceğiniz bir dönemdesiniz. Sürpriz iş fırsatları karşınıza çıkabilir ve kariyerinizde hızlı adımlar atmanıza yardım edebilir. Başarılarınız dikkat çekecek.

 (23 Kasım-21Aralık) 

Akademik konular, hukuk, yurtdışı ve medya ile bağlantılı işlerde Uranüs sürpriz şanslar karşınıza getirebilir. Yabancı bir ortamda ya da seyahatte yıldırım aşkı ile karşılaşabilirsiniz. Ufkunuz gelişiyor ve yaratıcılığınız artıyor. Şanslısınız, cesaretle yeni girişimlerde bulunabilirsiniz.


 (21 Aralık – 20 Ocak) 

Ev, emlak, aileye ait mülklerin değerlendirilmesi ile ilgili ilginç fırsatlar karşınıza çıkabilir. Çok umutlu olmadığınız bir banka kredisini alabilir, miras, nafaka, sigorta, ikramiye vb. gelirler elde edebilirsiniz. Jüpiter sayesinde ortak ve eşinizin maddi durumunda süpriz gelişmeler olabilir.


 (21 Ocak – 18 Şubat) 

İşbirlikleri ve ortaklıklar ile ilgili sürpriz haberler gelebilir. Bir iş önerisi ya da evlilik teklifi olabilir. Anlaşma ve sözleşmelerden fayda sağlayabilirsiniz. Yaratıcılığınız çok yüksek, orjinal fikirler üretebilir, projeleriniz için destek bulabilirsiniz.

 (19 Şubat – 20 Mart) 

Günlük yaşamınız ve çalışma koşullarınızda konforunuzu arttıracak maddi destekler bulabilirsiniz. Uygun şartlarda yardımcı eleman, size daha fazla gelir getirecek bir iş, müşteri, sipariş gündeme gelebilir.

Astrolog Demet BALTACI