BIST 9.133
DOLAR 32,37
EURO 34,97
ALTIN 2.325,52

Jüpiter Mars Karesi...Arzuları Kontrol Etmek Zor Görünüyor...

Terazi burcunda ilerleyen Ay sabah 05:59’da Yengeç burcundaki Venüs ile kare açı yapacak ve ardından boşluğa girecek. Ay gün boyu boşlukta olacak.

Bugün 2 Ağustos Cumartesi...Satürn günündeyiz…

Terazi burcunda ilerleyen Ay sabah 05:59’da Yengeç burcundaki Venüs ile kare açı yapacak ve ardından boşluğa girecek. Ay gün boyu boşlukta olacak.

Bugün güzellik, estetik ve sanatsal beklentilerimiz daha fazla olabilir. İlişkilerde denge ve uyumu bulmakta zorlanabiliriz. Şartları çok fazla zorlamadan uyum göstermeye çalışmak daha doğru olabilir.

Merkür ve Jüpiter Aslan burcunda birleşecek. İletişim, eğitim ve seyahatler ile ilgili fırsatlar karşımıza çıkabilir. Yaratıcı düşünceler ve dikkat çekici ifadelerle kendimizi sosyal ortamlarda daha fazla gösterebiliriz. Aşırı iyimserlik ve özgüven abartılı davranışlara da imkan verebilir.

Akrep burcundaki Mars, Jüpiter ve Merkür ile kare açı yapacak. Bu durum enerji ve motivasyonumuzu çok arttırabilir. Kontrolsüz davranışlarda bulunup, gereksiz riskler alabiliriz. Kibir ve inattan uzak durup, temkinli hareket etmeliyiz.

( Yükselen burcunuzu bilmiyorsanız hemen sorup öğrenebilirsiniz)

 (21 Mart - 20 Nisan) 

Bugün, birçok konunun derinlerine inebilir, her şeyi en ince detayına kadar irdeleyebilirsiniz. Ancak; bunu yaparken karamsar yaklaşımlardan kaçının. İlişkilerinizle ilgili kuşku, güvensizlik, kıskançlık gibi zararlı duygular sizi gereksiz yere endişelendirebilir. İç dünyanıza yönelin ve olumlu düşüncelere öncelik verin.

 (21 Nisan - 21 Mayıs) 

Yakın bir arkadaşınıza vereceğiniz destek uzun vadeli işbirliğine dönüşebilir. Özel yaşamınızda ilgilendiğiniz hobilerinizi değerlendirebileceğiniz bazı ortak çalışmalar planlayabilirsiniz. Yaratıcılığınız ve hayal gücünüz artıyor. Yeni projeler için ilginç fikirler bulabilirsiniz.

 (22 Mayıs – 21 Haziran) 

Günlük rutin işlerle ilgilenmek bugün sizi biraz sıkabilir. Çevrenizde olan bitenleri fazla eleştirmemeye çalışın. Herhangi bir sorun görürseniz kendiniz düzeltmeye çalışın. Kararsız kaldığınız bir konu ile ilgili bir süredir beklediğiniz haber bugün gelebilir.

 ( 22 Haziran-22 Temmuz) 

Bugün, dış etkenler sizi rahatsız etmeyeceklerdir. Bulunduğunuz ortamlarda olacak gelişmeler size keyifli bir gün geçirtebilirler. İçinizdeki endişeleri bugünlük bir kenara bırakın. Bazı şeyleri büyüttüğünüzü göreceksiniz. Romantizm için iyi bir gündesiniz.

 (23 Temmuz – 23 Ağustos) 

Bugün, ev hayatınıza ve aile içi ilişkilerinize odaklanabilirsiniz. Boş zamanlarınızı ailenizle birlikte geçirmek, akrabalara ziyarete gitmek veya evinizle ilgilenmek size oldukça iyi gelecektir. Gevşediğinizi ve dinlendiğinizi hissedebilirsiniz.

 (24 Ağustos - 22 Eylül) 

Bugün kendinizi ifade etme isteğiniz artabilir ve her zamankinden daha konuşkan olabilirsiniz. İnsanlar bu halinizden hoşlanacaklardır; kendinizi sessiz kalmaya zorlamayın. Eşiniz veya ortağınızla önemli bir konu hakkında yeni kararlar alabilirsiniz.

 (23 Eylül - 23 Ekim) 

  Bugün, bazı rutin işler ve sağlık kontrolleri için harcama yapmanız gerekebilir. Gün içerisinde genel bütçenizi gözden geçirip yeni planlamalar yapabilirsiniz. Günlük hayatınızda çok öncelikli olmayan bazı hizmetlerden vazgeçmeyi düşünmeniz de mümkündür.
  

 (24 Ekim - 22 Kasım ) 

Coşkulu ve neşeli olabileceğiniz bir gündesiniz. Bugün dünya size daha aydınlık ve güzel görünebilir. Kendinizi ifade etmek, hislerinizi açıklamak bugün çok daha kolay olacaktır. Sevgilinizden duyacağınız romantik sözler ve haberler de moralinizi yükseltecek.

 

 (23 Kasım-21Aralık) 

Bugün, dış dünyadan uzaklaşıp sakin bir gün geçirebilirsiniz. İç dünyanızla ilgilenmeniz, geçmişiniz, aileniz ve çocukluğunuza ait bazı kavramlara yoğunlaşmanız duygusal hassasiyetinizi arttırabilir. Ailenizle birlikte eski anıları canlandırabilir, fotoğraf albümlerine bakabilirsiniz.

 (21 Aralık – 20 Ocak) 

Bugün, arkadaş grubunuz içerisinde güzel bir etkinliğe katılabilirsiniz. Alacağınız bir haber ve teklif ile günlük işlerinize ara verebilir, kalabalıklar arasına katılabilirsiniz. Bu ortamlarda fikirleriniz uyum göstereceği yeni kişilerle tanışma olasılığınız yüksek görünüyor.

 (21 Ocak – 18 Şubat) 

Bugün sorumlu olduğunuz kavramalarla ilgili kendinizi daha da iyi ifade edip çevrenizdeki kişilerin  dikkatini çekebilirsiniz. Bazı kişiler bilgi ve yaklaşımlarınızdan etkilenerek sizinle maddi kazançlarla ilgili ortak bir çalışma yapmak isteyebilirler.

 

 (19 Şubat – 20 Mart) 

Bugün özgürlük ve bireysel davranma  ihtiyacınız artabilir. Belli bir ortama veya kişilere bağlı kalmak istemeyebilirsiniz. Daha önceden gitmediğiniz bazı mekanlara gidebilir, seyahat yapabilirsiniz. Yurtdışı ve yabancı kültürlerle ilgili konular önceliğiniz olabilir.

Sevgilerimle

Astrolog Demet BALTACI