BIST 9.525
DOLAR 32,53
EURO 34,75
ALTIN 2.492,38

Jüpiter ile Güneş kavuşuyor

Şanslı ve iyimser enerjilerin artmasıyla girişken ve özgüvenli davranabiliriz. Yabancı kültürler, yurtdışı, seyahat, eğitim, medya ve hukuksal alanlarda fırsatlarla karşılaşabiliriz.

Bugün 26 Kasım Pazartesi... Ay günündeyiz...

Yengeç burcunda ilerleyen Ay kişisel güvenliğimiz, ailemiz, yuvamız, vatanımız ile ilgili konuları öne çıkarıyor. Duygusal olarak oldukça hassas, kırılgan olabiliriz ve yakın çevremizden daha fazla ilgi bekleyebiliriz. Sevdiğimiz kişilere sevgi ve şefkat gösterebiliriz.

Sabah saatlerinde Ay, Balık burcundaki Neptün ile üçgen görünüm yapacak. İçe dönüp hislerimizi gözden geçirmek isteyebiliriz. Bazı gelişmeler karşısında eğer kararsız kalmışsak, ne tip adımlar atmamız, süreci nasıl idare etmemiz gerektiğini değerlendirmeye çalışabiliriz. Düşüncelerimizi bir süre çevremizden gizlememiz gerekebilir.

Bugün Güneş ve Jüpiter Yay burcunda kavuşacak. Şanslı ve iyimser enerjilerin artmasıyla girişken ve özgüvenli davranabiliriz. Yabancı kültürler, yurtdışı, seyahat, eğitim, medya ve hukuksal alanlarda fırsatlarla karşılaşabiliriz.

Akşam saatlerinde Ay Oğlak burcundaki Plüton ile karşıt açı yapacak. Oldukça güçlü ve kararlı hissedebileceğimiz bu saatlerde arzu ve hedeflerimiz için cesur ve hırslı tavırlar sergileyebiliriz.