BIST 9.692
DOLAR 32,59
EURO 34,87
ALTIN 2.496,52
MAGAZİN

İyi, Kötü, Nusret! Sosyal medya bu videoyu konuşuyor

Tuz serpme (saltbae) hareketiyle dünya çapında üne kavuşan Nusret Gökçe, Erzurum’un Şenkaya ilçesine bağlı Paşalı köyünde yaptırdığı külliyenin açılışını gerçekleştirdi. Aynı zamanda köyde bir eşeğe binen Gökçe, paylaşımıyla sosyal medyayı salladı.

Sosyal medya paylaşımları ve tuz serpme (saltbae) hareketiyle dünya çapında üne kavuşan et restoranı zinciri sahibi Nusret Gökçe, Erzurum’un Şenkaya ilçesine bağlı Paşalı köyünde yaptırdığı külliyenin açılışını gerçekleştirdi. Aynı zamanda memleketini gezerek hasret gideren Nusret Gökçe, Paşalı köyü yaylasında sürü otlatanların yanına çıktı.

Sürü içerisinde bulunan eşeğe binen fenomen Nusret, hoş ve samimi görüntüler oluşturdu.

KESTİĞİ KURDELE PARÇASIYLA MEŞHUR TUZ SERPME HAREKETİ YAPTI: 4 bin metrekare üzerine yaptırılan ve yaklaşık 4,5 milyon liraya mal olan cami, kütüphane, imam evi, taziye evi ve gasilhaneden oluşan külliyenin açılışı dualarla yapıldı. 'Fatma Faik Gökçe Cami ve Külliyesi'nin kurdelesini kesen Nusret Gökçe, kestiği kurdele parçasıyla, meşhur tuz serpme hareketi yaptı.

KADİR GECESİNDE AÇTI: Geçen yıl Temmuz ayında temeli atılan külliyenin bu yıl Kadir Gecesi'nde açılışını yapan dünyaca ünlü et ustası Nusret Gökçe, "Bugün çok mutlu bir günümdeyim. Köyüme, görmüş olduğunuz bu eseri kazandırmanın sevincini yaşıyorum. Buraya anne ve babamın ismini vererek uzun yıllar onların adını yaşatmak istiyorum. İnşallah içini doldurursunuz. Dualarınızla birlikte daha güzel projelerle Erzurum'a yatırım yapmaya devam etmek istiyorum" dedi.

Sitene Ekle