BIST 9.680
DOLAR 32,43
EURO 34,45
ALTIN 2.487,55
HABER /  MEDYA

İstihbarat deşifre etti! İşte ikinci gezi planı yapan ülke

15 Temmuz darbe girişimine destek verdiği ortaya çıkan Birleşik Arap Emirlikleri'nin ikinci gezi planı yaptığı ve bunun için gazeteci Hüsnü Mahalli'yi kullandığı iddia ediliyor.

Abone ol

Türkiye Gazatesi yazarlarında Batuhan Yaşar bugünkü yazısında Birleşik Arap Emirlikleri'nin 15 Temmuz darbe girşiminin başarısız olması sonrası Türkiye kaos çıkarmak için yaptığı planları tek tek anlattı.

Yaşar, 'BAE o gazeteciye kaç bin dolar ödedi' başlıklı yazısında BAE ve gazeteci Hüsnü Mahalliyle ilgili şoke edecek iddialalarda bulundu. Yaşar BAE'nin ikinci gezi için plan yaptığını ve bunun Hüsnü Mahalli'ye para ödediğini yazdı. İşte Yaşar'ın o yazısı:

FISILTILAR VE KÖTÜ KOKULAR GELİYOR

2. Gezi planı nasıl yapıldı? Açıklıyoruz... 15 Temmuz kanlı darbe girişiminin ardından neredeyse 1 yıl geçti. Kılıçdaroğlu tam da 15 Temmuz'un yıl dönümünde İstanbul’a ulaşacak...

Beyaz gömlek, “Adalet” dövizi ve kullanılan retoriklere bakıldığında sanki her şey çok önceden hazırlanmış gibi duruyor. Sakarya sonrası için fısıltılar ve kötü kokular geliyor. Neler olacağını hep beraber göreceğiz.

TÜRKİYE'YE DİZ ÇÖKTÜRMEYE ÇALIŞIYORLAR

15 Temmuz gecesi darbeye destek verenleri araştırırken karşımıza BAE de çıkmıştı.Türkiye’ye diz çöktürme girişimlerinin biri biterken diğeri başlıyor.15 Temmuz’da başaramayanlar yeni denemeleri ile karşımızda.
 Hiç bıkmayacak ve denemekten usanmayacaklar emin olun..

YENİ GEZİ İKİNCİ GEZİ VE KAOS...

İstihbarat birimleri, BAE’nin 15 Temmuz’un hemen ardından sahneye koyduğu “B” planını yani 2. Gezi vakasını bütün detaylarıyla deşifre etti.
Ulaştığımız bilgiler tam da referandum öncesine rastlıyor. Amaç, Gezi benzeri olaylarla tüm Türkiye’de kaos çıkartmak.

TÜRKİYE DÜŞMANLARIYLA SIKI FIKIYDI

Olayımızın kahramanını aslında yakından tanıyorsunuz.Ben de kendisini ta diplomasi muhabirliği dönemimden iyi bilirim.Hep karanlık bir yüzü vardı. Türkiye düşmanları ile sıkı fıkıydı. “Gazeteci” Hüsnü Mahalli’den bahsediyoruz.

Hani şu geçtiğimiz günlerde gözaltına alınan, sonra sağlık nedenleri gerekçesiyle tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan Hüsnü Mahalli...

TÜRKİYE'Yİ DEAŞ'LA AYNI KAREYE SOKMAK İÇİN YIRTINIYOR

Türkiye’yi DEAŞ’la aynı fotoğraf karesine sokabilmek için 3 yıldır yırtınıyor... Katıksız Erdoğan düşmanı... Yazıyor, çiziyor, hakaret ediyor. Yabancı medyanın aradığı adam. Şimdi gelelim Esad’ın kankası, Cerablus doğumlu kahramanımızın yaptıklarına…

ADIM ADIM KAOSA GÖTÜRECEK

“Yeni Gezi Kaosu” adı ile planı hazırladı, BAE’ye gönderdi ve bütçe istedi... Yapacaklarını da açık açık yazdı: Farklı halk kesimlerinin sokağa çıkmasına zemin hazırlanacak. Gezideki strateji ile ülke adım adım kaosa götürülecek.

BUNUN İÇİN NE GEREKİYORSA YAPILACAK

Washington’un Müslüman Kardeşleri terör listesine alması için girişimlerde bulunulacak. Türkiye buradan sıkıştırılacak. Türkiye’nin, Rusya, İsrail ve İran’la ilişkilerinin bozulması için her yola başvurulacak. Bu amaçla hem yazılı ve görsel medya hem de sosyal platformlar etkin şekilde kullanılacak…

UZUN VADELİ PLAN ÖNERMİŞ

İstihbaratın elde ettiği bilgiler şaşırtıcı..Mahalli hiç de acele etmiyor.
'Adım adım gidelim' diyor.Uzun vadeli planlardan bahsediyor. (Daha çok para koparmak için olabilir mi?) Muhataplarına her fırsatta geniş ve her kesimden olan çevresini anlatıyor.

15 BİN DOLAR ÖN ÖDEME YAPILDI

Merak ediyorsunuz değil mi Hüsnü Mahalli’ye ödenen para miktarını?
Planı kabul gören Hüsnü Mahalli’ye hemen 15 bin dolarlık ön ödeme yapılıyor. Ön ödemeden para transferinin devam edeceği anlaşılıyor…
Peki Mahalli’nin planı uygulamaya konuldu mu? PKK’nın Halkların Birleşik Devrim Hareketini kurduğunu hatırlatalım.

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN...