BIST 9.916
DOLAR 32,49
EURO 34,78
ALTIN 2.441,07

İşte yeni yılın ilk bebekleri

İşte yeni yılın ilk bebekleri

Mersın'de yenı yılın ılk bebegı, mersın kadın dogum ve cocuk hastalıkları hastanesınde dunyaya geldı. elektırıkcılık yapan orhan ılbas'ın (24) esı zeynep ılbas (20), sezaryen dogumla saat 00.01'de 3 kılogram agırlıgında bır erkek bebek dunyaya getırdı.

İşte yeni yılın ilk bebekleri

MERSIN'DE YENI YILIN ILK BEBEGI, MERSIN KADIN DOGUM VE COCUK HASTALIKLARI HASTANESINDE DUNYAYA GELDI. ELEKTIRIKCILIK YAPAN ORHAN ILBAS'IN (24) ESI ZEYNEP ILBAS (20), SEZARYEN DOGUMLA SAAT 00.01'DE 3 KILOGRAM AGIRLIGINDA BIR ERKEK BEBEK DUNYAYA GETIRDI.

İşte yeni yılın ilk bebekleri

ELEKTIRIKCILIK YAPAN ORHAN ILBAS'IN (24) ESI ZEYNEP ILBAS (20), SEZARYEN DOGUMLA SAAT 00.01'DE 3 KILOGRAM AGIRLIGINDA BIR ERKEK BEBEK DUNYAYA GETIRDI. YENI YILIN ILK BEBEGI HEMSIRE VE EBELER ARASINDA DA SEVINC YARATTI.

İşte yeni yılın ilk bebekleri

ADANA'DA YENI YILIN ILK BEBEGI, ADANA DOGUM VE COCUK BAKIMEVI HASTANESINDE DUNYAYA GELDI. HUSEYIN SEFIL'IN ESI NERMIN SEFIL, SEZARYEN DOGUMLA SAAT 00.01'DE 3 KILO 700 GRAM AGIRLIGINDA BIR ERKEK COCUK DUNYAYA GETIRDI. CIFTN IKINCI COCUGU OLAN BEBEGE CUMALI ISMI VERILDI.

İşte yeni yılın ilk bebekleri

ISTANBUL'DA YENI YILIN ILK BEBEGI SULEYMANIYE DOGUM VE KADIN HASTALIKLARI EGITIM ARASTIRMA HASTANESI SEMIHA SAKIR DOGUM EVI'NDE DUNYAYA GELDI. TEKSTIL ISLETMECISI HIKMET OZASLAN'IN ESI HATICE OZASLAN, SAAT 24.00'TE SEZARYANLA 3 KILO 710 GRAM AGIRLIGINDA VE 51 SANTIMETRE BOYUNDA BIR KIZ BEBEK DUNYAYA GETIRDI. ESMA ISMI VERILEN BEBEK, 'KUVOZE ALINDI.